zdravim vas potreboval by som poradit ohladom serva.otacal som sa na ceste o 180C na plny plyn a asi po 10 min som si vsimol ze mi nefunguje servo,,,rano som si vsimol ze mi chyba servo olej asi cm pod ciarou MIN na nadobke. V okoli servo cerpadla je vsetko zatrepane olejom. Servo funguje ale iba nad 1500 otaciek pri malych otackach stuhne...hadice vyzeraju ok, skor by som povedal ze to prerazilo cez cerpadlo ale uz to netecie aspon som si nevsimol stale je to cm pod MIN ale olej tam je nevyteka, myslite ze vyrazil kusok oleja? pri vysokych otackach na plny rejt cez nejaky ovzdusnovak na pumpe?,,,poradte prosim...ci doliat olej alebo coo,,,a este aky je postup pri vyberani...nieje tam skoro ziadny priestor na demotovanie :(
10.52, 14. 11. 2011, odpovědětNo musíš odstranit takovej plech u vejfuku, aby si ho mohl demontovat, teda pokud budeš muset, protože šroub je nesmyslně z druhé strany, kam se nedostaneš, nepochopil jsem to, ale je to tak. Jinak kolem nádobky je to normál, koukni se, jestli nemáš spuchřelou hadičku pod chladičem, vede po celé výstuze za nárazníkem. Odvzdušníš, že na volnoběž 3x doleva a 3x doprava, pokud ti to ječí stichne. Pokud ti to ječí nadále, je pootočená hadice k nápravnici, stává se to, nic to ale není, není to čerpadlem. Pokud ti to chčije a ztácí se, a přijdeš na to kde a nedostaneš se tam, stačí vyndat baterii a držák na baterku, pak můžeš poopravit hadici. Jinak kdyby si chtěl servo, mám ho. Kdyžtak písni na ckin2u@seznam.cz, držim palce a pevný nervy
16.32, 15. 11. 2011, odpovědětKup normálně olej do serva, cca 140 kč, já tam leju do amat převodovky, serva, červená. Obětuj to, ale já když mám 1 cm pod ryskou, točí normál, kdyby to dělao servo, subal by ti volant, dělalo by to trhavé pohyby na volantu a ječel by. Sám čerpadlo asi těžko vyndáš, postup jsem ti psal. Podle mě to bude hadice, musíš jít po hadici, kde to chčije, uvidíš. Mě bylo řečeno, že je hadice pod tlakem, ale vyndal jsem držák na baterku, byla tam spuchřelá hadice, tak jsem jí přeříznul a mezi ně nasadil větší a spojil ocelovejma kroužkama a drží. Drží už rok, tak asi takovej tlak nebude. Jsem na emailu. písni H.
16.38, 15. 11. 2011, odpovědětvadny simering pri remenici na serve...mam to vymontovane montuje druhe...diky
23.01, 15. 11. 2011, odpovědět