Zdravíčko vospolok mám taký dotaz čo mám spraviť? Išiel som pohodičke 80kou na tempo-mate a zrazu sa mi rozsvietila žlta kontrolka a vypísalo mi niečo že havária motora. Motor bežal ďalej len keď som pridal plyn tak vôbec auto nereagovalo. Dostal som šok čo teraz, tak som sa dokotúľal na krajnicu vypol motor chvylu som počkal a znova naštartoval. Vypol tempo-mat zaradil jednotku a autom som sa dostal bez problémov domov jak keby sa nič nestalo. Len mi stále svietila tá žlta kontrolka o hlaseni tej konkrétnej chyby . Už som sa objednal do servisu, ale zrazu z ničoho nič mi ta kontrolka asi po dvoch dnoch zhasla . Tak teraz neviem či aj tak mám ist do toho servisu keď už ta závada pravdepodobne nieje. Už sa mi v minulosti tato kontrolka rozsvietila a ta mi vôbec nezhasla kím som nešiel na diagnostiku a tu chybu mi odstránili. V tedy som mal prdeli sviečky a od tej doby som najazdil niakých 3-4tisíc kilometrov tak že sviečky by mali byt OK. Tak teraz fakt neviem...
2.12, 9. 12. 2011, odpověděttady se dozvíš hovno zajed na diagnostiku závada bude v paměti
5.12, 9. 12. 2011, odpovědět