Nazdar hoši, již po několikáté se mi stalo při couvání, že mi začalo někde ve spojce hučet do chvíle než spojka zabrala stoptocentně. Nevíte někdo náhodou čím to může být. Třeba je to maličkost, kvůli které bych nerad na konec měnil celou spojku. Radim.
22.22, 30. 5. 2007, odpovědětTak malickost to urcite nebude.Nemam stim moc zkusenosti,ale videl bych to na lozisko.Co se tyce spojky tak malickost neni nic.Spojka je hydraulicka a jako takova apsolutne neseriditelna.Kdyz se neco zacne sypat ----je to na vymenu.No, spoja ma 2 valce,ty budou asi tezko hucet.Pak je tam lozisko a nejaky pritlacak a lamela.
19.14, 31. 5. 2007, odpovědětPokud ti to hlučí pouze při vyšlápnuté spojce, můžeš si být jistý že je to spojkové ložisko
23.09, 31. 5. 2007, odpovědětto bude fakt ložisko, vyměnit než se zadře, pak to bude víc škody.Jak ti to dělá jen na zpátečce, tak bych si typnul že bude fakt včudu, v druhým směru si už našlo nové dráhy a vůle, ale na zpátečku jsou ty vůle větší a tak hučí. fakt vyměnit než se zadře.
9.11, 1. 6. 2007, odpovědětale to ložisko má přece i při zpátečce stále stejný směr točení takže změna směro točení je blbost.
11.01, 1. 6. 2007, odpovědětto máš sakra recht, já bral odlehčení sil na opačnou stranu, javor že se furt točí stejně. jsem to ale moula :-D
14.42, 1. 6. 2007, odpovědětAbych to popsal přesněji. Hučí mi to jen když couvám do kopce, po rovině nikdy. Podle servisní knížky má auto najeto 35 tisíc KM. Radim.
23.27, 2. 6. 2007, odpovědět