Ahoj alfisti, mal by som jeden dotaz ma niečo spoločne radiaca jednotka s automatickou prevodovkou selespeed? Len preto sa pýtam že mi nechce prevodovka zaradit s 3 do 4 začne sa motor jak keby dusit a zaradí mi miesto 4 - 5. Ostatné rýchlostné stupne OK. Ale už sa mi pár krát stalo že 4 zaradilo bez problémov aj 3 krát po sebe. Tak tomu fakt nechápem :-(
17.48, 14. 12. 2011, odpovědětJedině zajet na diagnostiku která měří specialně selesped samostatně tam toho je moc robot,zásobník tlaku,řídící jednotka, atd..............
20.58, 14. 12. 2011, odpovědětNo práve že som bol na diagnostike kvôli chybe motora čo sa mi rozsvietila kontrolka. čistili mi len škrtiacu klapku, odstránili chybu a toto sa mi tam stalo. Niečo mi tam museli do ku..it. Ale idem tam znova nech mi to dajú doporiatku, lebo pred tým sa mi nič podobne ešte nestalo. Preto sa pýtam či to niak spolu suvisi, ked mi reštartovali radiacu jednotku či čo, alebo mi to museli niak naschvál pokaziť aby si zarobili. Preto sa pýtam lebo nechcem tam mudrovať a nechcem zas aby oni boli moc múdry. Lebo čo som doteraz skúšal jazdiť autom tak som skúšal radiť tu 4 raz sa mi podarilo zaradiť uplne pez problemo raz zas nie. Niak to podla mňa súvisí pri konkretných otáčkach, ked som trafil presne otáčky tak som pohode zaradil a ked som len viac alebo menej vytočil tak jak som spomínal že jak keby sa motor dusil a vydával zvláštny zvuk a potom len jednoducho si zaradí 5.
21.46, 14. 12. 2011, odpovědět