Zdravím podobný problém sem tu nenašel tak sem založil nové vlákno. Včera sem normálně dojel domů vyzvednul sem si věci když sem po 10 minutách nastartoval auto a rozjel sem se ... auto se jakoby dusilo jelo jako když brzdím motorem .. když sešlápnu plynnapodlahu auto normálně zrychluje a nic se neprojevuje..ovšem když chci zrychlit bez blynu na podlaze tak se auto pořád dusí nezrychluje a otáčky padají dolu .. neví někdo čím by to mohlo být ?
11.48, 6. 1. 2012, odpovědětteďka už chcípá i na volnoběh otáčkykolísají tak dlouho dokud nechcípne..
11.50, 6. 1. 2012, odpovědětlambda K.O. možná i váha...
13.02, 6. 1. 2012, odpovědětje to tak, u mě to vyřešila lambda, ale stejně se to občas vyskytne. Je to podle mě taková bolest TS motorů, protože to snad dělá časem každej
17.48, 6. 1. 2012, odpovědětJá měl 1.8 TS, teď mám 2.0 TS a dělají to obě, u této mám lambdu měněnou a stejně se někdy dusí a efekt žádný.
17.46, 7. 1. 2012, odpovědětskus odpojit pri vyplem klicku vahu vzduchu a normalne to s odpojenou vahou jet projet jestli to pojede normalne tak je ko vaha vzduchu nic se nedeje kup podle cisla na ni novou zadej si do vyhledavace alfa vstis je to typek co dela alfy uz20let a je sikovnej je od plzne a ma vse i nove dily
12.06, 8. 1. 2012, odpovědět