Zdravim alfari... mam takovej blbej dotaz, ale nejak mi to nejde do hlavy. Mam alfu 1.9JTD, ale jak je venku krasny teplicko, tak me to dost vytaci, nemam klimu:-((( Proto se chci sehnat, jestli se to da dodelat. Spis predelat z jinyho auta. Sehnat jsem jednu fungujici z 2.0... co myslite, jde to nejak?? diky
14.12, 31. 5. 2007, odpovědětNejjednodušší a nejlevnější je vyměnit auto.
16.01, 31. 5. 2007, odpovědětno tak chystam se koupit buuracku a je v ni klima fungujici, tak jsem premyslel, jestli se to nebude dat prehodit do te me... popr. jake tam jsou s tim problemy....
16.04, 31. 5. 2007, odpovědětVelké problémy. Jestli je to navíc jiná motorizace, bude to ještě horší. Namátkou budu jmenovat rozdílné díly. Chladič, sahara, hadice, ovladače, kabeláže, držáky... Nedělej to. Buď se smiř s autem bez klimatizace, nebo si kup jiné. Pokud to přesto chceš absolvovat, dej sem pak svůj příběh, aby následovníci věděli, co je čeká.
16.35, 31. 5. 2007, odpověděthmm, tak to je mazec... tak kazdopadne uvidim, treba se nakonec rozhodnu to tam napraskat. pokud je to fakt takovej zaber, tak na to asi kaslu:-(( jeste nevim. Ale tak diky za radu
16.51, 31. 5. 2007, odpovědětNejvetsi problem bude kabelaz, ted taham origos alarm z hlavniho svazku a budu ho davat do auta bez alarmu, je mr.... jako prase ) kdyz to prevedu na klimu, ruce pryc
18.32, 31. 5. 2007, odpovědětalfa ma predpripravu el. kabelaz na klimatizaciu.
18.37, 31. 5. 2007, odpovědětJseš si jistý?
18.59, 31. 5. 2007, odpovědětJA nevim no. Nejak jsem si to vsechno rozmyslel. necham to tak, jak to je. Budu jezdit bez klimy s otevrenejma okynkama. Mel jsem prave sehnany kozeny sedacky a tu klimu. A kuze bez klimy asi nema cenu, tak na to kaslu. V eletrice se moc nevyznam, takze nic pro me... ale kdybyste nekdo vedel, jak to udelat, tak se mi ozvete a zmenim nazor hnedka :-))) diky borci
19.19, 31. 5. 2007, odpovědětNamraz si sáček ledu a dej ho před výdech! :-)Já si svého času pamatuji jak se kdysi dodělávala klíma do fáčka maras výdech vzduchu byl samostatný uprostřed před fofrklackem a jízda s tím byl docela zážitek...nejelo to vůbec natož se zapnutou klímou a ještě na hlavu a ramena ti pálilo slunko a nohy mrzly...no fakt paráda.Asi bude lepší jak si koupíš novou Alfu a sklímou.
20.31, 31. 5. 2007, odpovědět:-))) koupim si suchej led, naladim tam teplotu blizkou 0 stupnu Kelvina (-273,6 Celsia) a zacnu jezdit. Zastavi se pohyb castic, hodnota blizka absotutni nule a to teprve bude mazec :-)))) kaslu na klimu.
20.40, 31. 5. 2007, odpovědět