Zdravim, chcem sa opytať mam taky problem s vrzganim 166 pri prednom kolese na šoferovej strane. Premazal som kazdy silenblok no stale to VRZGA ked prejde po nerovnosti. Je to jedno či za mokra alebo sucha, vrzga to STALE. Ked chytim za predny blatnik a dvihnem hore a pustim tak to vrzga ako nenormalne. No ked zdvihnem auto a podlozim spodne rameno a spustim dole tak ani len nevrzgne , no načom nasadim koleso a pustim to na koleso ta VRZGA. NEVIETE NIEKTO PORADIT CO BY TO MOHLO BYT ? Vsetko čo je tu popisane som už vyskušal ! Poradte niekto niečo.
21.01, 11. 1. 2012, odpovědětahojte, ja som sice na rameno polozil, ale presne toto mam aj ja za problem..akoby to pukalo z kolesa..akoby zelezo o zelezo..ramena nebudu..menenee..
23.22, 5. 9. 2012, odpovědětMal som to tiež a tiež ľavá strana menil som vrchne všetky +tyčky stab. mazal skoro všetko a hlavná príčina bola v spodnom ramene potom pohoda a ticho. Bola to 156 2,0TS
8.19, 6. 9. 2012, odpovědětja mam 156/2004/1,8 , predtym som mal 00-ku a viem ako vrzaju ramena, a toto by som povedl ze je nieco ine..ked zatlacim ci pozdvihnem predny blatnik na danej strane, tak take pukanee vrzanie vydava z kolesa (akoby sa brzda uvolnila taky zvuk) a este to pocut pri jazdo do 30km/h , ale po rovnej ceste. Ked cez hrboly prejdem tak je ticho..velmo zaujimave..
12.07, 6. 9. 2012, odpovědětak ti to puka, bude to nejaky cap na naprave podla mna
10.40, 7. 9. 2012, odpovědětna toto diagnostika nepomôže--- ked pukanie tak je čap v p... ked vrzganie ale nenormálne ako to bolo u mna tak to bolo v spodnom ramene -tiež som začal s tým najlacnejším odstranovaní ale to nakoniec skončilo u kamoša pred garažou a ani ma dalej nepustil tak rýchlo objednať nejaké to spodné rameno aspon to čo bolo v háji a ticho.Predtým to bolo ako by prechádzal tank a stalo ma to viac než som chcel.Teraz už začína byť ten čas ked bude treba premazať to čo treba lebo sa začína ochladzovať a netreba zabudnúť najmä na silem. na torznej tyči / to sú tie v tvaru A dva kusy/lebo to robí každému šarapatu aj mna to čaká lebo tiež umývam vapkou tak odtial nechtiac vyčitím mazivo ale na rýchlovku postačí aj WD len sa poriadne trafiť
8.27, 8. 9. 2012, odpovědětKulový čepy to nebudou protože ty nevržou ale bouchají. Ložisko v kole by taky nevrzalo, ale v zatáčkách by spíš hučelo a hučení by časem zesilovalo. Vrže guma a tím víc, čím je větší chladno. Guma stářím degeneruje, mírně tvrdne. Jsou s tím spojený problémy např. vrzání silentbloku horního uložení pružiny s tlumičem.
11.10, 8. 9. 2012, odpovědětvymenim spodne rameno co si nemyslim ze to bude..dam vediet..
17.41, 9. 9. 2012, odpovědětbolo to spodne rameno..je ticho..zaujimave je ze vymlatene sa mi nezda, ale je aspon pokoj..
1.45, 17. 9. 2012, odpovědět