Ahoj kluci prosím vás mám takový problém mám Alfičku 156 a rozpadl se mi klíček mám ten klasický červený baterka byla asi den mimo klíček a ted to točí ale nechytne ptala jsem se pár známích čím to může být a oni mi řekli že když vyměnují baterku do klíčku že pak musí znovu přehrát imobilizer aby to šlo neví někdo jak se to dělá nebo neporadí mi někdo co by s tím mohlo být moc děkuji
21.13, 9. 2. 2012, odpovědětNevim jak u 156tek po faceliftu (vystrelovaci klice), ale u tech starych je imobilizer s pevnym kodem - takze je v klici cip, ktery neni nijak napajen baterkou a je v pouzdre klice zalepeny - nastartovat jde samozrejme i bez baterky v klici a tato slouzi pouze a jen k napajeni dalkoveho ovladani. Predpokladam, ze pri faceliftu imobilizer nemenili, takze by tomu tak melo byt u vsech 156tek. Spise bych se tedy bal toho, ze pri rozpadnuti klice (predpokladam pri padu) doslo k poskozeni tohoto cipu... Takze budto zkusit odpojit imobilizer (pokud mate k autu kartu s kodem na jeho odblokovani, tak vymackat tento pedalem - navod by tu nekde mel byt) a nastartovat bez nej... a pak se uvidi (jeste doplnim, ze pokud za nenastartovani skutecne muze imobilizer, tak by melo na palubovce svitit "CODE") - doufam, ze veskere zde mnou uvedene informace jsou pravdive a presne ;-)
22.38, 12. 2. 2012, odpovědětCODE kartu nemám a mám alfu před facelitem ale mám černý vystřelovák klíč, rok 2001
6.52, 13. 2. 2012, odpovědět