ahojte mám takýto problém nefunguje my stahovanie okien na alfe 156 ked zapnem klúčik a rozsvietia sa my kontrolky vtedy my to funguje ale nefunguje my centrál a ked naštartujem tak my centrál reaguje ale nereaguje my ovládanie okien a vyhrievanie zadného skla a predná hmlovka čo stým už som zúfalí a štve ma to chcem mat svoju alfu tip top dik už som pozrel aj poistky aj relátka neviem či to nemože byt spínačka
18.14, 14. 2. 2012, odpovědětTO ZPŮSOBUJE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA KOMFORTNÍ VÝBAVY
18.57, 14. 2. 2012, odpovědětno tak to bude fajn ešte kde také zoženiem nevieš či sa to dá resetnút? už asi viem prečo sa my to stalo menil som spojku a mal som vonku baterku asi sa vynulovali údaje:-(((
2.52, 15. 2. 2012, odpovědětSerus tak nevem cosastalo vimenil som kabinove filtre aprestalo fungovať sťahovanie okien len predné zadné funguju a neidem centrálne neviem čo mám robiť mal niekto takí problém porate prosím
17.18, 21. 5. 2023, odpovědětSerus tak nevem cosastalo vimenil som kabinove filtre aprestalo fungovať sťahovanie okien len predné zadné funguju a neidem centrálne neviem čo mám robiť mal niekto takí problém porate prosím alfa 156 crosswagon
17.22, 21. 5. 2023, odpovědětZ toho, co si napisal neviem nic. Precitaj si to po sebe... Ak si menil filtre, tak si jedine mohol dokoran otvorit dvere. Cize pohyb tam s tymi husimi krkmi a konektormi v prechodkach. Byva to zaoxidovane a su zle kontakty.
18.49, 22. 5. 2023, odpovědět