Práve som si prečítal príspevky ohľadom chybného variátora. Píše sa tam, že pri štarte to klepe a potom to stíchne. A po čase to klepe stále... Ale ja mám opačný problém. Naštartujem auto, a ide ako nové... Tichulinko si pradie, a zrazu keď stúpne teplota už nad 50 stupnov, ze uz sa rucicka hybe napriklad ked ma 60 stupnov zacne sa ozyvat prvy dieselovy zvuk a ten siklneje psolu s teplotou. Potom uz je to v jednom kuse klepanie ale skor to ma plechovy zvuk, nie dieselovy... Proste vzdy ked je chaldne a startnem je to okej, po par minutach volnobehu klepe ako s kladivom po plechu... Ak s tym mate niekto skusenosti napiste mi prosim Vas na info@dotsystems.sk lebo tu vzdy ked niekto odpovie zmiznu mi vsetky prispevky pred nim napisane... Spravil som aj video ako to zneje, ako vravim. Motor ticho potom klepe. O auto sa staram az prehnane, napriklad vzdy ho nastartujem a necham najprv bezat aby sa zohrialo a nehybem sa z miesta kym nema aspon 70 stupnov aby som ho nejak nedosral a aj tak sa serie... Tu je video: http://youtu.be/54ZC-FfeY9E Ja sa hlavne bojím aby to nebola kľuka... Neviete ako sa prejavuje kľuka ??? Ci to nie je to co mam ja ???
18.03, 23. 2. 2012, odpovědětklika, na 90%
19.30, 23. 2. 2012, odpovědět