Zbavte se už konečně těch poruchovejch mrdek a pojďte do něčeho co se nesere.Třeba motory HTP,SDI, TDI od Škody...prostě best off.Já sám mám Š.Fábii a super pohodlí,povození, design.Motor 1.2HTP - levné povinko a dobrá spotřeba a má to velice pěkný tah na ten objem....
19.30, 2. 3. 2012, odpovědětneviem ci nejaky nadsenec alf a zaroven provokater chce ozivit tymto klasickym stylom na tomto fore nejaky smiech alebo hadku ale sedi to na kokota co nevie ze mimo dedin existuju aj mesta, ze v mori by kapri vykapali ze je jebko a inych to nezaujima. Samozrejme da sa to akceptovat tak na 14 rocneho ze tato prisiel dnes s schvalenym leasingom tak zobral najlacnejsie nove. Mam alfu 156 2.4JTD a chcem sa ta spytat ci by si mi nepozical tu fabiu, ked ta pekne poprosim. Mas pravdu su to auta mrdky stare stale sa na tom nieco kazi. Pozeram na fabie krasne auta zive ked ide nejaka pica zenska pribrzdena je to fabia alebo felicia, ked ide pan ing byvaly komunista tak ma oktaviu a zatoze sa vyzna tak sa pustil do dieslu kvoli spotrebe a uz to tdi predsa... No musim uprimne vsak povedat ze tito pacienti so socialne zaoranych vrstiev co su vo feliciach sposobuju opotrebenie mojho klaksonu na alfe cim sposobuju moju alfu ze sa zacne v nej nieco srat. No a ja. Ale ja im odpustam aj tebe lebo ty a fabia alebo oni a felicia to su jednoducho nieco neopisatelne. Kto sa do toho posadi hovori za seba a styl jazdy to potvrdzuje. Fabik htp ty si chudak.
20.43, 2. 3. 2012, odpovědětfabie a felicie su auta pre postihnutych a jazdou to dvojnasobne potvrdzuju.Tazky pripad bol kolega z roboty ked uz hovoril ze jeho fabia je najlepsie auto na svete, ma 1.2htp fabiu combi. Hodili by ste sa k sebe. Skus pohladat v blazninci
20.57, 2. 3. 2012, odpovědětJseš trouba s fábií,češi ji udělali aby udělali radost němcum ,nejhorší auto které které udělali,dělám ve škodovkárně tak to vím ,prostě auto které klesá nejrichleji na trhu,htp je pro hlupáky,neříkám že italská auta jsou dobrá ale mají styl i když jen na krátkou dobu.V čechách se jí zbavujou jak můžou ale jestli jsi důchodce tak ti vidrží ale moc na ní špatně nekoukej mohla by se rozpadnout.Tak hodně štěstí
9.47, 26. 3. 2012, odpovědětnevím, co pro tebe znamená slovo "velice pěkný tah", ale pokud to auto naložíš třema a více lidma, tak to přestane jet úplně. Jinak sama Škoda před nedávnem prohásila že 1,2htp jsou spolu s 1,4tdi nejhorší motory co kdy Škoda měla.
5.57, 3. 3. 2012, odpovědětAlfa je možná mrdka, ale raději budu jezdit v mrdce, než v embéčku! Krom toho Uniqa za můj 2,5 V6 v p.ruč. 2300 troubo za rok!
7.25, 3. 3. 2012, odpověděthtp tri valce velkost motora do igelitky, komfort jazdy ... Ja do toho nikdy nesadnem. stara oktavia to iste, felicie su pre spodinu a nove oktavie s tym srackovym dizajnom a vyjebanymi tsi su tiez krok z blata do kaluze. 1.6tsi a netahalo to nechcelo a neslo. HTP ze do mesta, jebne na to hned 9L, ide po dialnici jak trtko pri 170 motor ide do samolikvidacie ... :) Skodik fabik hpik :) jedine co ti neberem je radost ked sa tesis s tej picoviny stvorkolesovej to je pekne, ale ked to budes presadzovat nad ine auta tak budes vyzerat ako kokot. Tym ze si to kupil si to vlastne aj potvrdil, a hrdo :) OK pal uz do pice.
9.57, 3. 3. 2012, odpovědětty s fabu 1.2 se chvalis co ci jebe,esti aj stara 120-ka je lepsi stroj jak tota picovina.Sol som na tim na uplne novej a este len som sadol do toho a uz som vedel ze fabu nikdy v zivoce-spari na dveroch,dizajn humus vizera to skorej jak dajaky spotrebic do mamkinej kuchiny a ne jak auto.Ja mam 156-ku stara kurva ale kazdy se za nu furt otoci-to je dizajn a ne tota tvoja pekarnicka na chleb.A jazda s moju 156-ku sicke skodule mozu palic do pice proci mojej alfine,a ze se kurvia sak maj ju tri rocki-tebe staci rok bo si iny a inaksi budzes recovac ze co se jebe-kazde auto se jebe ci stoji 100e abo 1000000e,jeden od nas ma novu A8 a nejdze mu spatecka a velo inich veci-podotikam novu.Spotreba mne alfa 2.0TS aj v meste chodi pod 8l na stovku a mimo mam to viskusane priemerna rychlosc 140km za h a spotreba 7,2l co se tebe s tvoju 1,2htp nikdy nepodari hibaj zeby si ju 60km ciskal pred sebu.Na kopcoviti teren vzdy lepsa vecsa kubatura jak tote trabanty bo se motor tak netrapi a tim padom menej spali.ta se maj a uzivaj sebe teho trabiho
13.50, 4. 3. 2012, odpovědětNo já bych to zase tak nechválil tu Alfu, spotřeba a ceny dílů neodpovídají ceně vozu. Ale je fakt, že ybch jako Fabku nechtěl. ale zase taková Ochcávka 1,9TDI první se povedli. Alfa není špatná, ale už je to legenda, už jí zřejmě nikdy neprodám, ale nevadí mi to.
17.05, 4. 3. 2012, odpovědětpresne tak 156 je legenda. Picoviny typicki kokoti co sem chodia ine znacky nadradovat. Nad alfu ? alfu kto neciti nikdy neuvidi ako daleko z radu vycnieva. Vzdy boli ini, spz bokom, zarez prednej masky do naraznika, budiky, zadne klucky ... Ze to jebko porovnava je jebnute, a ze fabiu s tymto, no to je uplne tupy kokot. TDI su jebnute jak cely vw, ich trapny golf a totalna stetka zmrdana - cz bastard. to jozef: samozrejme je to tak. Alfa forever.
20.31, 4. 3. 2012, odpovědětAlfa Romeo per sempre!!!!!! Cuore Sportivo.
21.09, 4. 3. 2012, odpovědětsa vam cudujem, ze nanho reagujete
9.26, 5. 3. 2012, odpovědět1.2 HTP ( Hovno To Pojede) vždycky mě hrozně rozesmějou tihle vtipálci co sem lezou :-D
23.17, 6. 3. 2012, odpověděttak to si presne trafil to vyrobne oznacenie,mas 100% pravdu.Zdar ALFISTI
0.13, 7. 3. 2012, odpovědět1.2 HTP (Honem To Prodej) nebo by se dalo (Honím Tři Písty)
5.57, 13. 3. 2012, odpovědětAlfa je vůz dělanej od srdce pro lidi a Fabija je dělaná pro prachy ať převážně důchodci mají kde strčit prachy
5.59, 13. 3. 2012, odpovědětvolové proč na tu provokačku reagujete? někdo si z vás dělá prdel a vy to žerete jak malí fakani. takovejch diskuzí a příspěvků už tu bylo mraky.
8.07, 13. 3. 2012, odpovědětJe to pravda s tím pov. ručením, protože já mám 156 V6 a platím 2400, je to od Uniqa pojišťovny, oproti třeba Kooperativě za 5600, stačí se jen podívat. Ale mám teda 50% bonus, to je fakt za 4 roky bez nehodovosti, to bych asi s Fabií nedokázal, takže asi tak.
12.12, 26. 3. 2012, odpovědět