Zdravim,prosim pomozte,kde na slovensku zozeniem saly klokovky a za kolko.Stracam uz nervy s mojou alfou,pred rokom som menil motor mam 2.0TS a zase pri vymene rozvodou sa prislo na chybu ze nieco klepe zo spodu motora-ja som myslel ze variator este pred vymenou rozvodou,vsetky naznaky co su na fore tomu nasvedcovali co sa tyka variatora,tak som ho kupil cisto new aj komplet rozvody a to s tim klepanim na spode motora ma dorazilo.Uz som do mojej 156-ky investoval cez 4000e a uz nevladzem,nemam uz tolko financii.Napriek tomu mam ju rad,mam aj seat cordoba ktory je urcite spolahlivejsi ale na alfu co sa tika jazdnych vlastnosty a pocitu z jazdy urcite nema a ani vela inich aut.Prosim poradte kde zohnat tie saly co najlacnejsie a najme aspon trosku kvalitne,lebo uz nechcem menit motor,lebo naposledy mi v servise ked som ho menil viacej doje... ako dobreho spravili,celu elektriku skur...li a stala ma potom cela vymena aj s opravamy naviac cca 900e a este som si musel zhanat odvoz auta do ineho servisa.Som v takej situacii ze sa to neoplati ani predat ani mat.Este raz pomozte prosim cim skor s tim kde a za kolko a najme ci sa da kurierom lebo ja som vych.sk DAKUJEM VELMY PEKNE ZA KAZDU REAKCIU
13.31, 4. 3. 2012, odpovědět