Prosím o radu. Mezi obouma budíky mě začala svítit červená kontrolka airbag. Co s tím jde udělat aby přestala svítit? Kromě rozbití kladivem.
15.08, 4. 3. 2012, odpovědětzkus rozpojit a zapojit konektor airbaga pod sedačkou spolujezce,špatny kontakt.mně to pomohlo
15.28, 4. 3. 2012, odpovědětA pak samozřejmě zajed za někym na kompl a on ti to musí smazat!Ale jak píše sergi tak mě to taky pomohlo odpojil prosstřikl kontaktolem nechal smazzat a mam pokoj
17.36, 4. 3. 2012, odpovědětahoj, samozrejme len diagnostikou sa to dá zmazať, a to ako ty radia je častá chyba ked máš 4 airbagy, ja som to prestriekal a ešte napevno pospájal pre istotu, na určitú dobu som mal pokoj, ale vbehol som do jamy a kontrolka sa rozsvietila. Nikto v okolí nevedel vymazať až nakoniec som bol v alfa servise a tam presne mechanik vedel čo treba.Otvoril skrinku pred spolujazdcom a v hornej časti je taký deklík, ktorý vybral . Tam sa nachádza relátko ktoré vybral a založil/bol zlý spoj/ a vymazal chybu.Od tej doby je pokoj. Možno som niekomu pomohol tak nech nám to jazdí
20.04, 4. 3. 2012, odpovědětKluci díky za rady zítra se s tím pohraju a uvidím.
21.19, 4. 3. 2012, odpovědět