mam alfu 156 2.4 vo vnutri s audiosystemom bose a radio hra dobre ale niekedy by som si rad pripojil mp3 nan a bohuzial sa to neda mam tam standardne autoradio blaupnkt a ked som sa bol pytat tak ten mechanik ze nechajte mi to tu ja vam to pozriem co by sa dalo a vypytal si len za to pozeranie na to tak som povedal nie na internete som nasiel redukcie ktore by som ale asi nevedel zapojit a chcem aby mi fungovalo aj ovladanie radia na volante preto nechcem kupovat ine autoradio lebo ten mechanik povedal ze by to nemuselo fungovat s orig zosilovacom co je pri subwooferi takze prosim o radu najlepsie by bolo nejako zapojit zozadu 3.5mm jack a hotovo ale neviem ako ... som z Trencina ak by bol niekto na blizku...dik
14.42, 7. 3. 2012, odpovědětminule som mal presne na toto otazku a nakoniec som si pomohol sam :) kupis si loudlink, to je adapter ku original alfackemu radiu. mala krabicka so vstupmi USB, SD a jack 3,5 mm alebo verziu bez SD vstupu . daju sa zohnat tieto dve vyhotovenia. krabicku zapojis priamo kablom do ISO minikonektora vzadu na radiu ( modra farba, je tam iba zaslepka ). po oziveni sa ta vec bude tvarit ako CD menic a funguje to paradne. radio menit netreba, s bose systemom je dobre az az. toto je ono : http://www.xlink.sk/6-alfa-romeo a urob si prieskum, niekde najdes aj lacnejsi., ale pod 70 E to nepojde. PS : najprv mi to nechcelo najst ziadne pesnicky na USB kluci, tak som bol nuteny sa pozriet do navodu :) je tam presne popisane, v akom formate maju byt pomenovane priecinky aby ich system detekoval ako cedecka v menici
0.14, 8. 3. 2012, odpovědět