jake jsou u rozvody u 1.6 dokážu je vyměnit sám a potřebuji na tento motor Zajišťovací přípravky na vačku?(nevím jaké tam jsou vačky)
11.58, 3. 6. 2007, odpovědětsam to asi nespraviš.Poterbuješ prípravky na zaistenie vačiek. a trocha skusenosti
12.58, 3. 6. 2007, odpovědětPokud máš nějaké zkušenosti, tak to uděláš. Není to nic strašnýho. Jen je potřeba vše pořádně označit ještě než sundáš rozvoďák. Pak jen odpočítáš zuby a dáš vše z5 ovšem s novými díly. Doporučuju i vodní pumpu, Není tak drahá a nestojí za to riskovat její zadření.
17.18, 3. 6. 2007, odpovědětDaimondai: Ty děláš rozvody způsobem malování rysek bez přípravků?? Tak to ti fandím. Nebýt takových odborníků, tak by se moc ventilů a těsnění neprodávalo. S tím bych se nechlubil.
18.26, 3. 6. 2007, odpovědětPokud se nemění variator, tak se možná dadí rozvody udělat bez přípravků, ale pokud se variator mení, tak bych přípravky rozhodně použil. Psobně je používám vždycky, protože mám jistotu že je časování ok a auto pojede jak má. Nedednou jsem zažil špatně nastavené rozvody a prostým označením původní polohy by chyba v nastavení zůstala.
23.58, 3. 6. 2007, odpovědětTepixj (Štěpán) to píše přesně. Kámoš dělá do aut hoodně a říká to taky tak. Já počítám, že až budu měnit rozvody, tak potřebuju měnit i variátor a bylo mi řečeno, že bez přípravků ne. Pokud bych nechtěl dělat variátor, tak jo, ale i tak je prý snadné to posunout o zub.
22.14, 5. 6. 2007, odpovědět