zdravim Vas,pocas jazdy mi napr pri volnobehu nejde otacat volantom, musim zaradit rychlost aby volant reaguje a tiez mi to niekedy trhne alebo dokonca zhasne, v com moze byt problem? dakujem
18.52, 1. 4. 2012, odpověděthento bol moj problem na mazde, diag ukazala vadnu lambdu ale nereisil som to a predal. Skus urobit diagnostiku. Najlepsie vymazat stare chyby co tam mas previezt sa a ked to skape zarad rychlost natoci sa motor a v chybach budes mat co sa stalo.
20.10, 1. 4. 2012, odpovědětto bude problém v kufru, zkus klíčkem zamknout kufr a zase odemknout.
12.12, 2. 4. 2012, odpověděttam bych to asi taky hledal :-D
18.01, 2. 4. 2012, odpověděttoto s tym ako suvisi?
23.11, 4. 4. 2012, odpovědětja mam teraz nieco podobne akurat mi to nezhasinalo. A myslim si ze problem je v servopumpe...
21.25, 3. 4. 2012, odpovědětproblém može byt v servo pumpe ja by som najskor pozrel či je tam dost oleja a ak áno či nieje zanesený lebo ak ti zadrháva riadenie to je náznak že tam máš málo oleja dávaj na to bacha lebo ak tam nemáš olej tak ti može odíst čerpadlo ak je olej špinaví tak ho vymen , vydáva ti aj pri otáčaný volantom neaké zvuky?
19.54, 4. 4. 2012, odpověděttak to može byt aj motorom lebo ked ty chceš otočit volantom motor by mal trocha na volnobehu zvýšit otáčky je to nepatrné zvýšenie otáčok ale predca aby nezadochol lebo pri otáčaní kolies má zvýšený odpor . krokový ventil máš vporiatku ? neskáču ti otáčky na volnobehu? skús íst na diagnostiku
4.12, 5. 4. 2012, odpovědět