Vy jebki si už konečněš uvjedomte že jezdite v sračkach, tu to jke všechno o tom že se vam to jebe. Vy piče nemate na pořadne auto tak musite jezdti v jebkach. jenom čut a chlamu se tomu. se vam to jebe jak cyp vy debili, normalni človjek si kopit japonce nebo němce jenok vy ne. sou rychlejši auta a lapči než ty vaše ojebi zkurvene. furt stoji jenom u kraje cesti a žebrate at vam někdo zastavi. brzy ta faše tkurvena alfa zkrachuje jak saab nebo skoro jak lančia. ta už musi prodavat ameriki aby si to někdo kopupil. fšichni už vy že italske šity stojhi za hovno. všichni pujou supr japonce a němce. debility!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuoro sprtifo pičo.
14.36, 2. 4. 2012, odpovědět:D ty krávo sem na zemi, tohle si vytisknu a pověsim do garáže vedle alfice ať se kaje. Jenom jí to budu muset přeložit do češtiny :DD
14.53, 2. 4. 2012, odpovědět:-D
15.33, 2. 4. 2012, odpovědětzjedol si ho na veľký piatok, keď sa mäso neje.
16.16, 2. 4. 2012, odpovědětNazdar Kreténe, nauč se česky.
17.53, 2. 4. 2012, odpovědětja mu davam za pravdu, mam sice ar156 2.4JTD a nie je to kvoli stavu mojho auta, potrapi potom to odide a zase je pokoj, ale co tu citam su to narocne auta a treba aby to majitel bral srdcom lebo vec nervov tak by sa toho zbavil. Neviem co za teror je twin spark, charizmaticky bajny ale bojim sa toho velmi, nakoniec si myslim ze aj tak sa zadrie, este ze ma ta spotreba benzinu odradza a ta 2.4 ma s tymi 100kW udrzuje pri uzasnych JTD. Problem twin sparku dnesnej doby ked tie motory co este behaju maju nad 200tis je ze je zalezitost dalsich 20-50tis km kedy sa zadru, kupit to na 5-10tis km a potom to predat je problem, lebo kvoli spotrebe to nikto nechce kazdy ked ma benzin ide do nejakej trapnej 1.2. Najpredavanejsie alfy 156 su 1.9JTD, spotreba vykon. AJ ked mal som 1.9/77kW a bola to omacka oproti tomuto 2.4/100kW. Henten superidiot to berie skorej emotivne nez ako prispevok nejakeho zmyslu. Alfa ma nieco co ine auta nemaju, styl a krasny nazov Alfa Romeo, jednoducho citim k tejto znacke a 156 respekt - srdcom, ak to ma byt respekt rozumu tak urcite nie, skor smiech :). Ale nechcem nic ine.
19.03, 8. 4. 2012, odpovědětNeviem co mate s tymi twin spark.ja mam 1.8 twin spark uz 5 rokov a v pohode.Menim pravidelne olej co tam pisu a preventivne kontroly doma v garazi.Za tych 5 rokov som menil len ramena co aj ostatny na inych znackach.Tak si nevsimajte depkov co sa nudia a nemaju kam pichnut.Vsetko je to vec nazoru.
9.40, 9. 4. 2012, odpovědětak ma twin spark od narodenia dostatok kvalitnej vyzivy :) tak ok, ale bazary alebo co sa na nete predava tvrdim ze skoro kazdy ts je chyteny vdaka nedostatku oleja. Co si mam ineho mysliet ked idu za take ceny ako 1000e.Aj tak ts si myslim ze maju konstrukcnu chybu vyroby, zamernu a tie co jazdia su nejake pre nich neplanovane vydarene kusy.Osobne si neviem predstavit ts s 300tis km.156 v 98 stala co dnes 159 a ti co na to mali si nespinili ruky kazdy tyzden pozerat kolko je tam oleja...
10.45, 9. 4. 2012, odpovědětSuperduge ty kluku ušatá tvůj slovní je úměrný tvé inteligenci. Tvoji rodiče husí být neš´tastní, že přivedli na svět takového tupana a bementa. Ve škole taky asi nic moc, co? Nemáš náhodou jinou barvu pleti než většina českého národa, to je otřesné, co se na netu pohybuje debilů!
14.54, 9. 4. 2012, odpovědětmyslim ze 300 tis. km je aj na diesel dost nie este na benzin ci uz TS alebo iny.
15.53, 9. 4. 2012, odpověděthttp://www.alfaromeo.sk/technika/motory/twin-spark/
15.59, 9. 4. 2012, odpověděthetnten clanok ked som cital tak je to pre vygumovanych :), inak ani alfista to nemoze po rokoch brat vazne nez so smiechom. Na TS 16V su pekne dve veci: zvuk motora a plastovy kryt. Inak tym to asi aj konci, samozrejme jazda ale nikdy som sa v TS neviezol. Suhlasim s tym ze inteligencia zakladatela tejto temy je posunuta dole, nesmejem sa s toho vsak vselijaki ludia su, skor sa smejem s jeho presadzovania si picoviny. Mozem k tomu povedat len: Neposudzuj a156 podla toho co si sa dopocul, lebo aj moja mama mi na zaciatku hovorila ze to su poruchove auta, niekto v rodine to mal TS, nove z 98 a ze to predal este v zaruke a nikdy viacej tuto znacku nechce. No dobre vsak islo o TS a tu si myslim zenema vyznam co skusat. Osadit do tej karoserie iny motor a da sa. Co ine nez diesel. Nehovorim ze ten traktorovy zvuk jej sedi, ci uz 100kW 2.4JTD stale ten zvuk tam nesedi... Ale jazdi to zije to a IQboy skus to je to dobra rada. Samozrejme dalsou moznostou su V6 len spotreba a servis to je zase krok spet.
9.51, 10. 4. 2012, odpovědětkup si bezvadnyho nemca nebo japonca a pocakej si celej vnitřek at je to kara podle tvyho gusta a kastlu si pokresli lihovkou at tam mas poradnej airbrush ... jo a dej si tam angel eyes to maji velci kluci s maly perem
19.10, 10. 4. 2012, odpovědětAle hoši, já jsem si dělal jenom prdel a všichni jste na to skočili. Jak parta dementů. Taky mám v garáži tu kurvu 156ku.
19.06, 1. 10. 2012, odpovědětJEBO z lesa
23.06, 1. 10. 2012, odpovědětAhoja, chtela sem se zeptat , když dlouho trvá než se ohřeje topení, jestli je tam někde chyba nebo je to normální? Děkuji.. a dyštak radu jak na to ..
21.20, 6. 4. 2013, odpovědětJe fakt, že už to má za sebou, že už má něco najeto, ale slouží mi. Chtělo by tam dát hodně věcí dopořádku, ale nechce se mi do toho dávat peníze, tak jí dojedu a až se pojebe, dám do šrotu. Je to neprodejný auto za cenu, co já bych chtěl, ale zase nechci třeba felicii v tý hodnotě. Mám jí 5 rokem a jezdí, tak co a vypadá slušivě pořád náhodou. Tak každý debile nemá tatínka, co by mu koupil BMW 7 řady rok 2013
9.50, 7. 4. 2013, odpovědětOtázkou není, jestli je Alfa Romeo shit, ale jestli jsou ty Japonci a Němci skutečně lepší a nebo jen těží z pověsti, kterou získali někdy před 30ti lety. Mně třeba nechala stát rok stará Octavie II 350 km od domova - spojkovej váleček netěsnil a spojka padla na podlahu. Celkově ty závady co já měl na Alfě jsou totožné se závadami, které se objevují na německých autech. V místním Alfa servise dělá diagnostiku expert na koncern... a dělá jí velice dobře, protože až na ramena přední nápravy trápí koncern naprosto totožné problémy. Japonci... to je obdobná kapitola. Třeba tam těch potíží není tolik, ale když už nastanou tka oprava už není taková legrace... Za mě je co se týká ojetin jedno jestli si člověk koupí Toyotu nebo Alfu, jde o to na jaký narazí kus.
12.20, 9. 4. 2013, odpovědět