Ahoj všichni nejdříve musim poděkovat za super stránky, nevím jak dlouho už existujou ale dneska jsem se objevil.Chci se poradit za dva měsíce chci kupovat alfu 156 rv.99 o obsahu 1.8 nebo 2.0. Přečetl jsem horu rezencí na netu včetně tady,a od koupi mě rozhodně nic neodradí ale chci se zeptat, všude se většinou píše že nekupovat alfu s více jak 100 tis km ale těch je opravdu po skrovnu a když tak nevěřím že to je skutečný stav.Sleduju nabídky na autoscoutu24 jak z německa tak itálie kde vidím že snad alfu v červené barvě se dovézt ani nevyplatí, u nás se ceny pohybujou kolem těch 130-150tis za rok 99 v 2.0,ale mají natočeno mezi 120-150 tis km.Je tolik km opravdu hodně na dvoulitr či když vezmu alfu do jednoho z vašich servisů co uvadíte na stránkách tak poznají tam jestli ještě něco vydrží či je už úplně v pr...? hrozí mě představa že bych musel do auta za 150 vrazit nějakých dalších 50-60 tis. Předem děkuji za případné odpovědi, Koli
23.15, 9. 8. 2006, odpovědětDobra rada nad zlato. Problem motoru TS je zadirani. Pokud motor nezadres nebo se nepotka, tak s alfou najedes klidne 250tis km. Nekdy se zadre pri 60tis nekdy pri 120tis. Nekde jsem cetl ze je lepsi koupit jetější kus pres 150tis, protoze kdyz uz se po 150 nezadrel tak uz se nezadre. Ale je mozne ze uz byl jednou opravovan. Je to proste otaska stesti. To jestli se motor zadre, dopredu moc nepoznas. Musis mit stesti. Ja osobne uz jsem alfu zadrenou koupil, vymenil motor a ted jezdim jak vitr.
23.46, 9. 8. 2006, odpovědětKeď hľadáš spoľahivejší motor kúp si radšej 1,9JTD.
8.41, 10. 8. 2006, odpovědětdíky a na kolik vyjde případně oprava zadřeného motoru?JTD nechci chci jen benzin,o 2.5 přemýšlím taky ale někde jsem četl že je tento motor moc těžký na přední nápravu, a taky by mě zajímalo kolik ten 2.5 litr může žrát ve městě,většinou stejně jezdím jen ve městě,15 litrů?
18.44, 10. 8. 2006, odpovědět