Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli hukot při jízdě můžou způsobovat nové gumy, je to docela dost hlučné, nebo to jsou ložiska, jak to můžu pozna. Mám AR 156 1.6 rv98, koupil jsem to tento patek :)
19.40, 3. 6. 2007, odpovědětVětšinou to dělají nový gumy.záleží na tom jestli to hučí nebo trochu jako chroupe.třeba když je chladnějš.mě to dělalo u renaultu.byly to ložiska,ale to chroupalo když bylo chladno a po zahřátí to přestalo.takže bych řekl že u tebe to budou gumy
20.22, 3. 6. 2007, odpovědětTaké jsem koupil nové gumy, dal jsem je na zadní nápravu a najednou hroznej hukot. Tak jsem si řekl že mám v čudu ložiska, ale nevzdal jsem to a přehodil jsem gumy na přední nápravu a hučení je slyšet ze předu. Již jsem poučen a výckrát levné pneu nekoupím, navíc na vlhké silnici kloužou jako blázen. Mimochodem jsou to nějaké Korejské svi-ě.
21.49, 3. 6. 2007, odpovědětJestli to jsou ložiska poznáš, když zatočíš. Jestli se to znatelně zintenzivní tak jsou ložiska KO.
6.34, 4. 6. 2007, odpovědětNezapomeň vyměnit rozvody!
12.26, 5. 6. 2007, odpovědětJa som kúpil Alfu 1,9 JTD pred mesiacom a tiež som zaregistroval hučanie hlavne pri 80 - 90 km/hod, ale mal som tam zimné gumy tak som si myslel, že je to tým. Teraz som tam dal letné gumy Matador Hectora 2, ale hučí to stále, možno trochu menej, pri tej istej rýchlosti. Mám podozrenie, že to budú ložiska, ale neviem to identifikovať na ktorej strane. Dá sa nejako zistiť, ktoré ložisko je zlé? Alfa je r.v. 2004 a má najazdené 120000 km.
15.39, 27. 6. 2007, odpovědětZvednout, točit kolama a poslouchat.
20.19, 27. 6. 2007, odpovědět