Jelikož mám stále potíže s brzdami,tak mi někdo říkal,jestli taky není špatný posilovač brzd....když by byl, co to přesně dělá s autem? Děkuji za užitečné rady :-)
18.17, 5. 4. 2012, odpovědětto musis byt konkretnejsi. co to presne znamena potize s brzdami ? ci ti naozaj nejde posilovac by si zistil velmi rychlo :)
19.39, 5. 4. 2012, odpovědětpotíže s brzdami: po repasi třmenů se nevrací válečky u předních brzd, pedál má najednou záběr až dole, a to tam mám úplně funglovku hlavní brzdový válec. A i když to má záběr až dole tak mi přijde že to nechce moc brzdit, je možné že to je tím že ty válečky tam špatně chodí? Mám třmeny na plné kotouče ale jsou tam hozeny nové válečky které patří ke třmenům na chlazené kotouče....myslíte,že je hlavní chyba v nich? Kde případně se dají koupit válečky do třmenů na plné kotouče? Všude totiž prodávají jen frenkity v sadě s válečkem právě jen ke třmenům chlazeným. Ještě informace malinká...když šlápnu na pedál tak od pedálu je slyšet vzduch,syčí to, ale jen od pedálu a pedál jde stlačit rovnou až dolů bez nastartování, většinou pedál vždy klesne až právě po nastartování. Díky za rady.
9.52, 6. 4. 2012, odpovědět