Caute chlapci. Chcel by som sa opytat ako sa vlastne prejavuje to ked mi dojde benzin 1.startuje ale nenaskoci to je jasne a SVIETI PRI TOM AJ kontrolka vstrekovania??? Lebo som vcera cistil snimac kluky mal som ho cely zasraty od mastnoty sadze prachu atd(2mm vrstva min)...vycistil som ho namontoval a auto dneska behalo cely den bez problemu...akurat som zastavil doma a uz som mal rucicku na nule. Idem startovat a auto uz nechcelo chytit tak odbehol som natankovat nalial som a ide bez problemu "zatial" no stve ma to lebo neviem ci to bol len benzin alebo zase ten snimac...lebo si myslim ze ked bol zatrepany tolkym bordelom,,,tak preto sem tam nechcel nastartovat... Co si o tom myslite? AR 2.5V6
22.54, 16. 4. 2012, odpovědětzkus tam nalej aspon 5 litru, me se to taky stalo a pri doliti 2-3 litru to jeste porad nechtelo chytnout
23.02, 16. 4. 2012, odpovědětako mne to chytilo uz ale ked tam nieje benzin a to startujem tak ostava svieti kontrolka vstrekovania?
23.04, 16. 4. 2012, odpovědětno tak ja si myslim ze to bolo tym benzinom a ked mas podozrenie na snimac tak to daj na diagnostiku a chyby budu ulozene v pamati. ak tam bude chyba toho snimaca tak nevahaj a kup novy sewa
0.25, 17. 4. 2012, odpověděttak uz som na to prisiel ...dotankoval som a dneska mi to spravilo zas NECHCE NASKOCIT tazke ten snimac odisiel ... urocite objednal som druhy uvidim co to spravi.
11.31, 17. 4. 2012, odpovědětJa som sa minule chystal na stretko ,večer som odstavil a ráno mi svietila kontrolka vstrekovania--no bol som v šoku -----bola to váha vzduchu tak som si dal doniesť použitú dobrú a auto išlo ako strela----len dodám tá stará bola viac krát čistená izopropylénom a iba ten je dobrý na váhu---vyskúšaj namočiť na 1/2 hodku a nechaj vysušiť --mne to pomohlo viac krát
19.28, 18. 4. 2012, odpovědět