Ahoj, mám dotaz. Neměnil někdo trysky ostřikovačů? Na netu jsem se dočetl, že se dají použít z Fabie. Na Fabii dělají takovej jemnej rozprach,ale když jsem je dal na Alfu, tak z nich lítaj takový 3 proudy, jako z těch původních- když jsem je vyzkoušel na Fabce, tak krásně rozprašujou. Nemáte někdo tip, jak docílit lepší efektivity ostřikování? Jednoduše, nechci měnit motorky atd:-)
6.30, 18. 4. 2012, odpovědětnove trysky kupis za 6€ vo fiate alebo alfe ja som teraz menil a krasne striekaju nie ako tie stare co som tam mal :-)
13.08, 18. 4. 2012, odpovědětno fajn, ale to budou ty samý proudy jako předtím, ne? Já usiluju o rozprach- někde jsem to na netu viděl předělaný a fungovalo to...
13.27, 18. 4. 2012, odpovědětprach ti urobia aj fiatacke, ale musel by si dat daleko silnejsie cerpadielko ako je original. to je slabe, nema ziadny tlak. este trochu pomozu spatne ventilceky v hadickach, ak ich este nemas nahodene. potom nepada voda nazad do nadrzky ale hned strieka ako zapnes ostrekovac.
4.59, 19. 4. 2012, odpovědětaha..a je nějaký čerpadlo, který by šlo vyměnit kus za kus? bez nutnosti nějakýho bastlení?
10.24, 19. 4. 2012, odpovědětkus za kus asi nie, mozno nejaky mercedes, tam su podobne motrceky ako na alfe, napriklad
22.38, 19. 4. 2012, odpovědětDavaj se trysky z fabie, ale ty se nedaji stelovat a kazdemu strikaji jinam. Lepsi je dat trysky z OII ty sedi po uprave plastu, navic nezavazi motoru steracu a jsou lepsi. Kde nestaci dodavany tlak tak jen pripojit dalsi cerpadlo (ja mam treba ze S120)
23.27, 19. 4. 2012, odpovědětJa mám motorček aj trysky z octávie, trysky sú lepšie, lebo sa dajú nastavovať a motorček má vyšší tlak.
6.49, 25. 4. 2012, odpovědět