Chcel by som si objednat od firmy CARSSHOP zadni a predni brzdní kotouce Zimmerann s uhlíkovou povrchovou (větší odolnost proti zri) cena : zadní 653,- kč čili euro cca 26,12 za kus přední 1406,- čili 56,24 euro za kus takze cele to bude stat cca 165 eur co vy na to ??? cena,kvalita,skusenosti ???
13.31, 8. 5. 2012, odpovědětnikto s tym nema zadne skusenosti no tak ?!? ale znacka je to kvalitni tak fakt nevim ci to koupit alebo vybrat neco jeste lepsi od EBC ??? desticky som nedavno menil tie dufam nemusim menit ked dam nove kotuce ?
23.20, 8. 5. 2012, odpovědětja mám Mikoda GT a dosky OMP a som spokojny,zimmermany mal kamoš na mondeu a praskali mu okolo dierok. EBC to je kvalitka ale aj cena je inde ))
0.13, 9. 5. 2012, odpověděttieto zimermany su bez dierok stara dobra klasika iba s tym ze su chladene a maju uhlikovy povrch...EBC su velmi drahe ale len same dobre referencie som o nich cital ale cena je umerna asi aj kvalite...ja ked som kupoval AR 3-oj rocnu tak auto malo nabehane 130tis teraz mam okolo 215tis a kotuce este neboli menene neviem ci vobec predo mnou ich niekto menil ale teraz ked prudko brzdim z vysokej rychlosti tak to strasne huci ako keby uz boli krive od tepla tak s tym musim nieco robit tak sa rozhodujem aku znacku kupit lebo to bude investicia pocitam zase na dlasie 100-tisice km tak uz nech daco vydrzia :-)
9.14, 9. 5. 2012, odpovědět