Již přes rok testujeme úpravy a komponenty motorů alfa romeo TS 1.6 - 2.0 TS a jejich možné úpravy a obnovení díky novým technologiím které nabízíme pouze u nás . U všech námi kontrolovaných a motorů při go byla zjištěna konstrukční vada na komponentech v blocích motorů Naše řešení eliminace radiálně axiálních vůlí jenž vznikají na ojnicích při chodu motoru a díky km průběhu se jejich vůle stále zvyšuje až dojde ke stále opakující se závadě zadření motoru na ojničních čepech . Další v nabídce je úprava mazaní motoru TS s možností montáže jet komponentů pro dokonalé mazaní bloku motoru a úpravě olejového čerpadla pro zvýšení výkonu při volnoběžných otáčkách a to i při dosažení továrního maxima tlaku čerpadla . Provádíme generální připravy bloků motorů na zakázku pro váš typ alfy romeo s inovacemi Carload 2011 pro následovnou výměnu na vašem vozidle výměným způsobem komponentu dle opotřebení . V případě vašeho zájmu kontatktujte technika Alfa Romeo - Tomáš Váňa tel 732279322 nebo na email info@carload.cz
9.07, 24. 5. 2012, odpovědětpekne konecnce k veci, pobavil ma tu isty debilko co napisal ze ta chyba je v nas :) ohladom zadierania ts. urcite aj ked zere olej sa nemoze len tak zajebat musi v tom byt nieco viac, a je napicu olejove cerpadlo od v yroby a ojnicne kurvarne. nebyt toho tie motory dnes idu a na vrakacoch ts by bolo malo, naozaj len tie ci fajnove picky zanedbali ist na vyemnu oleja lebo si malovala nechty ked ju pes jebal na balkone zozadu a sused si s toho honil ten stary speneny plesnivy kokot a pod nim babka s parkinsonom jela s toho malem do kytek. asi tak
9.17, 24. 5. 2012, odpovědětnetusim co temahle slintama sledujes, jestli si chces jenom pokecat o nesmyslech nebo ses vazne tak jednoduchej. Pokud se k twinsparku chovas slusne, tak ti vydrzi. Pokud se chovas jak prase, tak ve 150ti mas doma mrtvolu. Mam tu twinsparka, dokonce ten zatracovanej dvoulitr, co ma na tachu lehce pres 230 tisic. Auto je dotahly ze Svajcu v r. 06 a vyroba 02. Slape jak hodinky, a behem 10tkm dolivame tak 1,5 litru oleje, coz je tezka pohoda. Pak je tu 1.6ka ve 145ce, ma na tachu skoro 250 tisic, dovezena ze Svajcu v roce 04 a vyroba 00. Auto motoricky absolutne bez problemu, spotreba oleje prakticky stejna jak u dvoulitru. Takze uz volam servis a objednavam odstraneni te velke vyrobni vady na pojizdnych autech starych 10 a 12 let, se skoro ctvrt milionem kilometru na tachometru... Duvod dobre kondice tech aut? Puvodni majitel, resp. majitelka se starali a my se starame taky. A o tom to cely je...
21.54, 24. 5. 2012, odpovědětneumim cesky a gramaticky tudiz :) s toho by si asi naozaj mohol pochopit ze to je nazor a skusenosti firmy v poslednej vete. Co sa tyka nas uzivatelov myslim si ze ti mozem osrat bastarda v pozlatku ktory akymsi nedopatretnim nedopadol ako jeho vela podarenych kusov. "Benzinovu alfu ani zadarmo", "ja si mam ruky spinit s taliansku kurvu?", "zas si tu s tym?". VIes kto to povedal ? no dalo by sa urcite tieto slova pocut aj v incyh servisoch, povedal to clovek co robi auta dvadsat rokov, vozil italy, nemecko, a hovori jedno. Talian je vyjebany cigan co sa snazi ojebat. O styroch rano v bazaroch startuju auta a do benzinovych leju naftu aby im o siedmej kazdy ten vrak nastartoval ked dojde naivny kokot co si kupuje auto, hlavne talianske. On skoncil nakoniec pri hondach, hovori technologicky nad a skor nez vyjebany twinspark. Ten akurat do hliniku. Je to Pravda a kto hovori nieco ine klame. ojnice ojnice ojnice stale dokola az kym to vsetko neskonci na vrakacoch. samozrejme benzinove neburane, jtd burane… o tom hovori co su to za prijebane motory nespohlive vyhonene talianske mrdky pice a s ich svieckami. Ze aby ja som jebal osem sviecok ngk, rozbil rozvody kazdych 60tis v tom jednoduchsom pripade, potom keby som bol na tom zle tak tej firme to niesol a od zaciatku do toho jebal 10L benzinu a potom sa to zadre. KOKOT :)
20.54, 26. 5. 2012, odpovědětTed ses pekne poedepsal pod prispevek. Presne tohle jsi :-)
10.07, 28. 5. 2012, odpovědětpetrJTD:ty si lempl 1.řádu....si se vožral a meleš chujoviny..hlavně ital-cikán dej si přes držku....jsou stejný jako my a pokud je považuješ ty za cikany tak si tam teda zameťte na slovensku,protože v itálii teda alespoň makaj.Co se týče twin sparku...viděl sem ty tzv ojnice pojebane pičo! po 400tkm a byli v dobrém stavu na to jak se teda ten twin spark sere. Víš piču chlapečku
15.52, 10. 6. 2012, odpovědětchalani sorry ale na co mu odpisujete, neviem, to ho este viac drazdi aby pisal kraviny
18.09, 10. 6. 2012, odpovědět