Ahojte... Teraz mi dosla alfa zo servisu a po 2 dnoch mi teraz nejdu predne svetla... Idu len parkovacky ale inak nic.. Co ma zaraza ze kontrolka ktora by ma mala upozornovat ze nieco neni v poriadku tak svina mlci... Preblikne iba v tedy ak prejdem po dakej nerovnosti ale inak nic... Mam tam xenony a bojim sa ze odisla ta riadiaca jednotka xenonu.. poistky v aute som pozeral a su OK aj som ich vymenil... Ale neviem najst poistky na tie xenony (ci to dake ma to neviem) Inac menili mi ten chladic a cely predok aj so svetlami boli dole tak este je mozne ze tam nieco slabo pritiahli a len sa uvolnil kontakt...Ale aj tak je mi to zahadne... JO a teraz som zistil ze nejde central... :-(( Zeby to dako suviselo...??
22.36, 6. 6. 2007, odpovědětNeviem ti poradit, len jedno, chod do servisu a reklamuj to, ak to je co len trocha slusny servis, tak sa tym bude zaoberat... Ak nie tak aspon SOI na nich :)
8.40, 7. 6. 2007, odpovědětNo a je po probleme... Bol som teraz rano plnit klimu a hovorim chalanom ze to nesvieti a tak pod... vobec nesiel po poistkach ani xenonov sa nedotkol... Viete co ako prve pozeral..???? Tu mapcku na ovladanie svetiel... Tiez som kukal jak puk... :-))) Udajne je to neduh talianov... Ten konektor co ide do packy tak bol tam len preruseny kontakt .... Takze uz zas svietim... :-D
8.54, 7. 6. 2007, odpovědětmne sa vypalila jedna H7 a kontrolka mi to v pristrojovke nesignalizovala. ale ked mi neslo zadne svetlo ,alebo parkovacka tak svietila.
10.55, 14. 1. 2009, odpovědět