Nazdar chlapi mam taky problem uz asi tyzden pozorujem ze auto zacina pocas jazdy blbnut.Niekedy ked pridam plyn alebo drzim nohu cely cas na plyne vobec nejde do zaberu ale ide ako hladky diesel mam problem vobec autobus obehnut a po niekolkych sekundach ide do zaberu a zase strati vykon a tak dookola.Robi to aj pri mensich aj vacsich prevodovych stupnoch.Su dni kedy to vobec nerobi ziadna kontrolka nesvieti dal som to na diagnostiku a ta ukazla P0101 - Mass or Volume Air Flow Circuit Range/Performance je to zlou vahou vzduchu ? vdaka
0.00, 11. 6. 2012, odpověděttak nejprve ji skus odpojit vahu vzduchu pri vyplem klicku pak auto normalne nastartuj a skus se snim projet nic se nestane jestli auto pojede jak ma tak je to vahou jestli ne tak by jeste mohla byt skrtici klapka ko ale spis vaha pak to zase zhasni a napoj ji spet opis si kod z vahy a zavolej na todle cislo on ti ji posle ma jich vicero je to profi servys na alfu 777857022 a rekni mu ze ses od pavla ze zapadnich cech
6.42, 11. 6. 2012, odpovědětNo dneska som vahu odpojil a bol sa previest 15km auto islo normalne akurat som mal pocit ze nema az taky tah jak zvycajne...potom som vahu vzduchu zase napojil a isiel domov ale auto zase islo normalne...v tom je problem ze to nerobi stale iba niekedy tak teraz neviem kde je chyba ?
9.33, 11. 6. 2012, odpovědětTo bude ta vaha,
10.09, 11. 6. 2012, odpovědětskusim ju dneska vybrat a vycistit ked to nepomoze tak sa budem musiet obzerat po novej zatial vdaka
10.13, 11. 6. 2012, odpovědětPozri sa na hadicu od vahy ku klapke ci nieje derava-popraskana-mne daco podobne robilo a bolo to kvoli tomu,ze sala falosny vzduch,potom mal som aj problem zo strekmi s napajanim resp.privodom kablov,a dalsia vec je take cidlo medzy prvim a druhym vstrekom-ale to iba ak ti za studena padaju otacky.este jedna vec pozri na cievky ci nieje nejaka zlomena-privod kablov,mne tak dosla zo servisu a robilo mi to tiez kvoli tomu-nemala vzdy privod ked sa to ohlo-myslim tu cievku.Neviem ci som ti pomohol lebo niesom az taky technik ale nieje toho vela skus to prekontrolovat
12.09, 11. 6. 2012, odpovědětjestli chces mam na prodej starsi vahu vzduchu
19.53, 13. 6. 2012, odpovědětZdravim mam problem ani ces start sprej mi nechce na startovat mozete mi porodit co stim malsom problem ces zimu po desiati krat mi nastartovala a teras chiti a zdochne a teras nic ani na start sprej
6.48, 30. 3. 2023, odpovědětkamo to bude urcite predzvest ucpani egru .. to mi delalo uz nekolikrat
6.19, 31. 3. 2023, odpovědět