Jeste ma problemek: Koupil jsme si 156 1.9 JTD rv 99. Vse super az na velmi silne piskani brzd. Sundal jsem predni kola a vyndal desticky ... vypadaji jako skoro nove, vse jsme ocistil a vratil, ale piskani zustalo. Nema nekdo zkusenosti?
23.59, 10. 8. 2006, odpovědětjoo . to by me taky zajimalo . piskalo .. vymenil jsem disticky+ kotouce .. piska dal ... coz teda nepotesi :o(
9.46, 11. 8. 2006, odpověděttak to mam radost:( .. doufam, ze se toho nejak zbavim, protoze me to desne rozciluje
9.53, 11. 8. 2006, odpovědětMe alfa nepiska, ale u jinych aut jsem to ale resil. Chce to pozivat desticky s antipiskaci destickou (folií). Maji ji vsechny lepsi desticky. Dobre je taky skosit nabeznou hranu desticek, to se mi mnohokrat osvedcilo.
10.45, 11. 8. 2006, odpovědětJe to jenom vybracema destiček. Jak píše Štěpán, chce to buď lepší destičky a nebo vUSA jsem používal silikonovou pastu která "přilepila destičky k dosedací ploše pístku. Bylo to dělaný přímo na tlumení pískání destiček. Určitě tady mají něco podobné.
19.32, 11. 8. 2006, odpovědětJa se v tom moc nevyznam, ale v servisu mi rekli, ze to namazali nejakou medenou pastou. Nejakej mesic to bylo OK, ale ted zase piskaji :)
15.15, 4. 9. 2006, odpovědětvyčistil jsem vodící plošky v brzdovém třmenu tak aby se destička úplně úplně volně posouvala a byl klid
22.54, 4. 9. 2006, odpovědětS největší pravděpodobností jsou ty destičky sice nové ale ty nejlevnější, zkus sehnat orig. Ferodo, dělá to i Auto kelly tak to není taková hrůza. Popř. když ty destičky někdo měnil, tak nerozchodil pístky (to se stává skoro ve všech značkových servisech) je to hodně práce..
16.47, 7. 9. 2006, odpovědětme piskali zadni brzdy pokazde kdyz jsem jel nad 120 pak prestali az auto vystydlo jinak to delalo stale i kdyz jsem jel jen 15km/h. problem byl v tom ze byli zarezle v brzdici. stacilo jen vycistit a je to OK. Mam tam Magnety Mareli. Na kotouci a destickach je to ted znat ze brzdili stale a krive. az je sjedu tak to dam stocit.
18.56, 7. 9. 2006, odpovědětjsou to levne desticky.jsou moc meke nebo naopak moc tvrde ferodo jsou ok tenhle problem jsem resil na peugeotu.
18.54, 7. 9. 2006, odpovědět