mam dotaz jaky je rozdil mezi prevodovkami selespeed a normalni slysel jsem ze jsou stejny jen v sp radi elektronika moc se ni tomu nechce verit dik za odp
10.00, 8. 6. 2007, odpovědětselespeed je ta co mozes radit rychlosti pri volante take ako v f1
10.36, 8. 6. 2007, odpovědětto bych vedel ale jse mi o vlastni prevodovku jestli kdyz mi odejde prevodovka tak ji muzu vymenit za jinou ale ne ze selespeeda
14.49, 8. 6. 2007, odpovědětSellespeed má stejné uchycení na blok jako manuální převodovka, myslim si,že by neměl být problém se vzájemnou záměnou...
16.47, 8. 6. 2007, odpovědětProblém tam bude a ne malý. Převodovka je sama o sobě téměř identická, jen má shora našroubovaný elektrohydraulického robota, dál je v předním levém blatníku elektrické čerpadlo s olejovým chladičem, dále je jiná ''záslepka'' v přední stěně, na které drží pedály, jiná řj motoru, jiné ovládání plynu, jiný volant a elektrika k němu, jiná záslepka stř.tunelu s elektronickou řadící pákou,chybí ovládání spojky. Samotná převodovka má spoustu stejných střev,ale jiný obal.
17.02, 8. 6. 2007, odpovědět