Všichni co jezdí s alfama jsou vymaštěný idioti a neskutečný kreténiiiiiiiiiiiiiiiiii Alfa = mrdkovina
18.14, 9. 7. 2012, odpovědět:D a ty jezdis pocitam v bmw :-DDDDDD
18.34, 9. 7. 2012, odpovědětne on na BMW nema je to zkurvena socka :D:D s felckou jezdi ocas :D:D
19.07, 9. 7. 2012, odpověděttyvago, no nééé??? tady je další prudil jako jsem já, dobře on!
16.28, 10. 7. 2012, odpovědětProdám masérský stůl,zelený,zachovalí cena 3000 kč,tel:603446538
19.33, 10. 7. 2012, odpovědětJa by som chcel vydiet na akym hnoji jazdis ty.Alfa ta kedykolvek polozi na ceste!!!Ani si neprdnes
9.46, 12. 7. 2012, odpovědětProdám luxusní značkový vibrátor - 100% lékařský silikon - v ceně 2 AAA baterie - 4 stupně intenzity - 3 pulzační stupně - Barva vínová -Informace na tel.: 723659675
9.54, 12. 7. 2012, odpovědětJá jezdím v bmw 335i bych chtěl vidět ty vaše ar jak mě pokládají na cestě ty píčo slovenská
16.32, 12. 7. 2012, odpověděthttp://www.youtube.com/watch?v=I10a1MP7m1w
6.20, 24. 7. 2012, odpovědětKde by vzal takovej mentál jako ty peníze na to, aby uživil 3 litra. :D Respekt BMW, ale my jsme Alfa... A ty kryple utíkej do práce, ať taky našestříš na něco lepšího než MHD.
20.01, 12. 7. 2012, odpovědětAle jo má pravdu, jsme kreténi, aspoň já teda, už bych si alfu v životě nekoupil...
13.42, 16. 7. 2012, odpovědětJe to fakt, já jí mám a už bych si jí taky vživotě nekoupil. Včera ráno jedu z práce a naproti mě jede nějakej manták a zdraví mě, zvedá ruku a kdyby neměl přední sklo, možná vleze až na kapotu. Je mi stydno, jenže nemám na jiný auto a tak dokud jezdí, nechám si jí, protože to je neprodejný auto. Cena výkupu za rok 98 20 tis a nikoho nezajímá, co se do toho všehno dalo. Každej řekne, ty si se pos... , že Alfu, ne? Už nikdy koncern Fiat!!!! Hold jsme kreténi a stydím se za to, ale nic nenadělám.
15.20, 16. 7. 2012, odpovědětCo to tady řešíte chlapci? Proč má asi někdo potřebu otevřít alfácký fórum a sprostě nadávat majitelům alf? Asi má nějakej mindrák. Majiteli BMW můžu sdělit, že moje ségra, která žije už delší dobu v německu, má pětkovýho bavoráka v naftě tři roky starýho. Příjezd do čech musela o týden odložit protože se cosi vysralo v motoru (ztratil výkon) a ani v servisu z toho nebyli příliš moudrý. Nokonec zaplatila čtyřista euro a to má servisní pojištění. Před tímto BMW měla trojkovej benzín, motor po čase bral olej cosi tam poklepávalo a v servisu jí poradili aby se ho co nejdřív zbavila. Jsou to prostě mrdky a němci do toho musí nasrat spoustu elektroniky, aby se to vůbec udrželo na silnici. Je to pak drahý a tzv. luxusní. Ještě abych nezapomněl u toho pětkovýho musela už vyměnit oba závěsy předních kol.
17.19, 16. 7. 2012, odpovědětPetr: S tím tvym bmw(německa mrdka) bych si klidně dal závod,jestli se nebojíš jít proti EVU IX :D
19.52, 16. 7. 2012, odpovědětaspoň na ty alfice letí baby vy mantáci :D V Bmw se vozí akorát starý rašple, jeďte se podívat někdy přes západní hranice, kdo se vozí v BMW. Čecháčkové se zmůžou maximálně na rezavej rok 95 nebo gay auto Opel Tigra,z těch borců za jejich volantem jsem vždycky na zemi :D My jsem Alfa a navždy budem. A vy ostatní co jezdíte v ochcávkách a fóbiích nemějte trauma z toho, že mi praví řidiči máme koule na to, koupit si Alfu. :-)))
20.05, 16. 7. 2012, odpovědětAhoj Peter, jestli jsi se podepsal pravým jménem, tak děláš ostudu našim bratrům z východu. Zastávám práci psychologa a podle těchto několika málo slov co jsi napsal je mi jasné, že trpíš silným pocitem méněcennosti a máš psychické problémy, které si snažíš kompenzovat na tomto fóru. Ve skutečnosti jsi jen malý ustrašený chudáček a dle tvého způsobu vyjadřování jsi mnoho moudrosti nepobral.
22.26, 16. 7. 2012, odpovědětvy jste fakt kreteni, ne z duvodu ze mate Alfu, ale ze mu na takovyhle slinty vubec reagujete...
8.47, 18. 7. 2012, odpovědětZdar pánové nebo i dámové podle některých, co se tu vyjadřují, Alfu mám rok, z toho 5 měsíců jsem nejezdil kvůli brzdám ,které jsem musel dělat 2krát po sobě a když jsem odjížděl na tu druhou komplet výměnu po 2 měsících ježdění na nových brzdách, tak jsem již dávno byl rozhodnutý, že se toho zbavím, ale při jízdě, kdy držela jak přibitá, a cejtil jsem se, jak když sedím v pohodlném křesle, jsem si řekl, že se toho zbavit nemohu...Alfa je vášeň a i s tímto se už i Alfa kupuje, teda pokud to není nějakej tydýt, kterej to auto kupuje jen kvůli bábovkám a jiným podobným účelům a neví o těchto autech nic. Popravdě jsem zpočátku byl naštvaný, že do toho pořád rvu peníze,ale teď mě to těší, že si jí pomalu dávám celou dokupy a popravdě, kdybych udělal totálku, půjdu znovu do Alfy. Na co auto, který má každý druhý? Kdo má srdce a má i rád trošku adrenalin z toho, kde mu to zas klekne, tak si tohle značku zamiluje stejně jako já. A klidně se do mě pusťte vy, kdo máte BMW, koncern a nebo nejlépe rendla :-DDD
22.13, 19. 7. 2012, odpovědět... no a já mám 2.5 v6 24v s laděným nerez výfukem a když jdu nad 3 500 ot. , to je potom " BEST SYMPHONY" která pohladí srdíčko... nedám na ALFINKU dopustit
21.27, 22. 7. 2012, odpovědětAlfa je len pre tych ludi co vedia co chcu zazit naozajstnu radost s jazdy a neboja sa rychlej jazdy...Kazdy Slovak a Cech je posadnuty znackou OCTAVIA,GOLF,FABIA lebo si myslia,ze je to domaca znacka takze sa im to v zivote nepojebe.Lenze ty co stim jazdia su kokoti lebo v zivote mozno nesedeli v Alfe a idu riesit nas Alfistou koli tomu lebo jeden kokot povie,ze alfa je mrdka tak to uz zopakuje aj dalsi hoci ju v zivote nemal!!! Plne bazare su tych s kurvenych octavii,fabii koli tomu lebo sa im to furt jebe tak sa toho zbavuju...Ale co sa tyka alf tak ich tam tolko nieje lebo kazdy si tu svoju alfu chrani takze ty co nemate alfu palte do pice stohoto fora alebo chodte hrat frajerou na tych svojich ceskych a nemeckych mrdkach!!! Zdar znacke alfa
9.30, 23. 7. 2012, odpovědětnikdy si alfu nemal ani nebudes mat funglovku. A to ze si kupil vydojenu pajtu moze len tvoja sprosta hlava
23.52, 23. 7. 2012, odpovědět