Ahoj, ale potreboval bych se vas na neco zeptat. Premyslim o koupi ar 156 1,6 16v 88kw. Byl ji projet misto me muj kamarad protoze byl pobliz a ten vlastni octavii 1,9tdi 66kw a rikal mi ze byl teda sklamanej.Pry od ar cekal vic. Zdalo se mu ze alfa moc nejela ze u ty svy octavie citi aspon nejaky zatlaceni do sedacky a tady pry proste nic ze mel nohu na podlaze a ze na ten vykon nic moc prej a myslim si ze by mel byt o dost vic nadsenej z vykonu alfy nez octavie . Tak nevim auto je po prvnim majiteli to mam overeny slusne servisovana ma najeto 143 000 je celkove dost zachovala tak si myslim ze se staral aji o motor olej pry menil vzdy po 15 000, ale nelil tam selenii, ale treba valvoline a mogul tak mam strach ,aby neco nebylo s motorem. Vsech osm svicek je pry novych. Lambda si myslim ze to nebude ne ta ma zivotnost kolem 160 ne? Napadlo me jestli to nemuze byt treba vaha vzduchu a nebo vyfuk prece jenom auto uz je 12 stary . Jo a taky ale nevim jestly delal rozvody coz jestli nedelal tak uz to ma najeto dost pres. Prave abych si ji nekoupil a nebyl treba pridrenej motor nebo tak.Prece jenom TS nemj moc dobrou "povest".Taky to muze byt planej poplach a kamarad z toho mel moc vysoky ocekavani ze je to ar. Dekuji jestli bude nekdo reagovat budu vdecnej za kazdej nazor dik
8.26, 14. 7. 2012, odpověděttak v prvom rade je nonsens porovnavat priebeh akehokolvek tdi s ts. 1.6 je slaba, do sedacky ta sotva opre. zato ked sa roztoci, taha donekonecna. a dalsia vec, otazne ako kamarat radil, lebo ak to nesteklil od 4500 vyssie, tak nech sa necuduje, ze je to mrtvola. TS musis vytacat, vytacat, vytacat. ina moznost nie je.
13.21, 14. 7. 2012, odpovědětjak už ti psaly kluci na alfistech tak hlavně za 1,6TS z r1999 dát 60 tyček je skoro nesmysl. to by musela být opravdu voňavka.
18.30, 14. 7. 2012, odpovědět