Ahojte, potreboval by som poradit...prestalo mi fungovat dialkove a aj alarm na alfe 2.0TS sportwagon... samozrejme baterka v dialkovom je nova, na palubovke mi neblika kontrolka a poistky su dobre... na diagnostike v autoimpexe mi povedali ze treba novy kluc lebo nekomunikuje s riadiacou jednotkou, ale na druhej diagnostike mi servisak povedal,ze sa mu nevie spojit pocitac s riadiacou jednotkou,takze pravdepodobne nema riad. jednotka napajanie... neviete niekto poradit kde ma riadiaca jednotka napajanie nech to viem zmezat a kde sa nachadza??? popripade poradit neakeho sikovneho elektrikara co by sa na to vedel pozriet??? nemam chut kupovat novy kluc za 5000,plus nakodovanie a nakoniec sa zisti ze je neaka ina chyba...
11.43, 8. 6. 2007, odpovědětneviete aspon poradit kde najdem riad.jednotky alarmu a dialkoveho ovladania??? Dakujem
12.17, 9. 6. 2007, odpovědětnevím na 100procent jestli je to ona,ale ta jednotka by měla být pod spolujezdcovou sedačkou.
12.38, 9. 6. 2007, odpovědětAhoj Milane, Také mi přestalo chodit dálkové ovládání u AR 156 2,0 T.S. r.v. 2002, SW. Asi 4 vteřiny jsem podržel tlačítko dálkového ovládání a pak jsem jej asi 4 x stiskl a uvolnil. Kupodivu se to rozchodilo a od té doby OK. Vyzkoušej a dej vědět. Zdravím.
16.23, 9. 6. 2007, odpovědět