Ahoj, mám dotaz- pokud si rozeberu přední dveře, tak mám jak u středobasovýho repráku, tak u výškáče konektor- takže je někde schovaná výhybka? Chci si koupit nový komponentní repráky, tak v tom chci mít jasno. Vyměňoval jste to někdo?
10.08, 17. 7. 2012, odpovědětziadne vyhybky
12.17, 17. 7. 2012, odpověděttakže když si koupím komponenty s výhybkama, tak to napojím na ten spodní konektor? Chápu to dobře? Ten u pseudo výškáče nechám volně...
12.20, 17. 7. 2012, odpovědětuz si na to prisiel? tiez ma to zaujima...
8.10, 19. 7. 2012, odpovědětnepřišel...ještě jsem to neměl rozdělaný..asi to budu muset kompletně vytahat až od rádia..mám tam neorigo Sony, tak na to asi kouknu..až bude čas..
11.15, 19. 7. 2012, odpovědětdaj potom vediet ako si dopadol...
12.02, 19. 7. 2012, odpovědětboze na svorkovnici namontujes dvojlinku s radina a pak si z vyhybky vyberes co chces odfiltrovat... to uz je na tobe jestli chces vysky bassy atd.... vyhybky neni problem udělat.... podle toho jake chces repra...
21.28, 19. 7. 2012, odpovědětak to chces tahat rovno z radia bez velekho zosilnovaca, tak vyhybky su ti uplne zbytocne, pri tak slabom vykone co ma radio.
23.38, 20. 7. 2012, odpověděttak kdyz chce komponenty tak musi dat vyhybky ne ? jinak reprak zničí jde tam jiny kmitočet než by měl jít bych dal normalne 2 nebo 3 pásmove repra... a mas to ....
14.19, 21. 7. 2012, odpovědětnic neznici, pri tak malych reproduktoroch sotva pozna rozdiel s vyhybkou a bez
18.38, 21. 7. 2012, odpovědětHoši-mám tam neorigo Sony 4x45W- a pokud kouknu do dveří, tak je u výškáče kabel s konektorem a u středobasáku dole taky. Takže můj dotaz znovu zní...Pokud chci nový komponentní repro-s výhybkama, tak zapojit na ten konektor u středobasu a výhybkou rozdělit , nebo použít už stávající kabeláž?
16.49, 22. 7. 2012, odpovědětahoj, taky se chystám demontovat oboje dveře, ale za účelem výměny zatmavených skel, a zrovna vytlumím dveře aby byl lepší zvuk a repro za Pioneer. Bývá to zapojeno tak, že přímý signál z NF výstupu autoradia ( 2 dráty) jdou na velký repro, středobas a výškový je připojen paralelně, ale přes kondenzátorek , který ořeže basy a pustí jen signál nad 4 - 5 kHz. Je to primitivní vyhýbka, ten kond. většinou bývá zapájen u výšk. repro- tj celounovou soustavu můžeš napojit na ten spodní- ten přivedeš do vyhýbky a z vyhýbky pak k novým repr, dle návodu od reprosoustavy.. Od výškového můžeš nechat zastrčené ve dveřích. Olda
21.59, 24. 7. 2012, odpovědětSuper, pane, konečně jasná odpověď. Díky moc.
6.06, 25. 7. 2012, odpověděttak obycejnym kondikem bych to neresil zkresluje to jak kurva a výškače hrajou do frekvence +- 20kHZ. za dalsi stredobassy uz tak jednoduse neodfiltrujes... potrebujes k tomu už cívky a odpory bud si to koupis a nebo udelas ale nedoporucuju pokud tomu nerozumíš... a kup si repra s max 70 w pak už to je zbytecne pokud nemas zesak
16.42, 25. 7. 2012, odpověděttak jasne musis na oba ale repra vybirej podle citlivosti ne podle vykonu to neni vykon ale max prikon co ten repro vydrzi.... jestli mas zajem mam nejake vyhybky....
13.57, 26. 7. 2012, odpovědětjá bych to napíchnul na diagniostiku
8.02, 13. 10. 2012, odpovědět