ahojte alfa fans... mam dotaz... mam Alfu 1.8 TS (82tis km) a chci dat vymenit rozvody.... a potreboval bych vedet do ktereho servisu bych ho mel zavest (Brno a okoli).. s kterym servisem mate dobre zkusenosti, ktery mi muzete doporucit a ja se pak muzu spolehnout na kvalitni servis... a take bych rad vedel co vymena rozvodi vse obnasi (jestli menit i pumpu) a taky kolik by mohla byt zhruba cena... vlezu se do 10 tisic??... predem moc diky za odpoved... mejte se.. :)
22.09, 8. 6. 2007, odpovědětV okolí Brna bych jel asi do ADS Lipuvka a při každé výměně rozvodů by se měla měnit vodní pumpa a do těch 10tisíc se určitě vejdeš.
23.45, 8. 6. 2007, odpovědětdiky.. a prosimte muzu vedet kde ta Lipuvka lezi?
11.32, 9. 6. 2007, odpovědětuz sem to nasel.. a pocetl jsem nejaky ohlasy a vesmes kladny na tenhle servis... tekze diky moc za radu.. a jeste jeden dotaz... kolik by stala vymena variatoru? teda predpokladam ze to klapani pri studenem startu (jako u dieselu) je pricina variatoru.. diky za odp.
12.01, 9. 6. 2007, odpovědětvejdeš se. Já to dělal za deset komplet i s olejem selenia a pumpou. Jen asi ne v autorizovaném servisu..
23.49, 8. 6. 2007, odpovědět