Liju Selenii 10w40, mám 2,5 V6 a už jsem měl olej měrku na minimu, ale neměl jsme peníze, tak jsem ještě odjel Praha Karlovy Vary a kalil jsem ho, něco tam začalo cvakat, tak jsem než budu mít peníze dolil olejem 5w40 a dělá se tam jakoby emulze nebo co a cvaká to víc a víc, co s tím?
15.26, 23. 7. 2012, odpovědětTo že jsi tam dolil jiný olej z polosyntetiky na plnou by nemělo mít za následek tvoření emulse, pravděpodobně si to zjistil na olejovém víku, ale tvoření emulse bývá buď to prasklé těsnění pod hlavou nebo prasklá hlava, samozřejmě to smíchání dvou rozdílných olejů není vůbec dobrým řešením mrkni ještě na měrku oleje jestli tam nevidíš nějaké kapky (vodu) potom by to bylo jasné.
19.19, 23. 7. 2012, odpovědětNechci nic říkat, ale litr 10W40 stojí asi 250 korun. Za ty další problémy to nestojí.
21.20, 23. 7. 2012, odpovědětTak jsem dojezdil, už mě přitáhnul kámoš.
16.04, 24. 7. 2012, odpovědětkurva tak si nekupuj alfu jak nemas na olej.... boze naliju tam castrol a dobre ne... a ty tam lijes selenii kdyz na to nemas to ses dobrej a jeste jezdis bez oleje.. no marne pridrel sis olej a to cvakani.... dej tomu za hul a uvidis jak litaji ojnice z motoru :D
14.33, 25. 7. 2012, odpovědětmelo tam byt pridrel sis motor*.... :D
14.34, 25. 7. 2012, odpovědětto by som neurobil ani za boha.nebola s tebou nejaka co by ti pri dialnici tie peniaze na olej zarobila ? oni by to naliali do nej a za odmenu by si ty nalial do alfy. Kto teda kalil ?
17.01, 26. 7. 2012, odpovědět:)))
17.05, 26. 7. 2012, odpovědětIdiot, ktoremu do ruky Alfa nepatri!
11.26, 28. 7. 2012, odpovědětnormalny clovek si alfu nekupi to je pravda :) ale zeby idiot ? na tych zrazoch kto ma krajsiu a najebal do nej viacej penazi je vidiet aky stupen kktizmu dosahuje
15.04, 28. 7. 2012, odpovědětOno to těma autama vůbec není. Mě to spíš připadá ,že tyto příspěvky píšou kluci co mají první auto."Mám málo oleje a kalil jsem to"-na té cestě při rozdílu spotřeby bys na ten olej měl za jednu cestu tam.takžě honem prodat ne? Tak vznikají sráče auta. Ještě něco dodat ?
9.29, 29. 7. 2012, odpovědětsamozrejme by som to an jeho mieste predal, dolial olej vsetko ocistil a pri predaji predstieral dovod gta, co kupujucemu navodi pocit ze to bude este viac chciet lebo si pomysli ze chlapec sa o to staral ked k alfam ma stale tak blizko. Ked sa mu to rozjebe nech ta to netrapi, vsetky alfy su dojebane a kazdy si to prehadzuje jak horuci zemiak. ja ked mam menit vecsi problem na alfe tak ju predam, jednoducho mi to nestoji za toz e to urobim teda najebem penazi ked to budem chciet predat co viem ze budem lebo mna jedno auto mat dlhsie nez pol roka nebavi jednoducho ma to ubija, a potom mam prerobit a nejakemu hajzlovi za par eur, na voz sa. to je kokotizmus. predaj to uz ej to nacate skor nez sa to rozjebe cele.
12.01, 29. 7. 2012, odpovědětTak jsem jí holku prodal s motorem, jak dopadnul rok 98 za 40 litrů, že si jí dá dohromady. Tak super, jdu do jiný, nějaký nápad? 159 asi, co?
20.29, 30. 7. 2012, odpovědětnemáš na olej a chceš 159?
20.59, 30. 7. 2012, odpovědět