Tak a další problém...Po vašich radách ohladom reset RJ som vybral z auta autobatériu na noc som ju dal na nabíjačku.Tak že sa s kludom pustím do resetu RJ podla návodu.Autíčko šlo na volnobehu tak 4 minúty a potom chcíplo a od vtedy neviem naštartovať.Tak na sekundu naskočí ale hned zhasne.Benzín tam je,gombík pod sedačkou na zastavenie prívodu paliva som nestlačil.Žiadna kontrolka mi nesvieti...Pls poradte :-/
13.45, 24. 7. 2012, odpovědětS tými kontrolkami som chcel napísať že kontrolka Strekovania nesvieti.Všetko Ok,ako má byť.
13.47, 24. 7. 2012, odpovědětNevie nikto poradiť ??? :(
19.47, 24. 7. 2012, odpovědětto ti zacalo robit z nicoho nic ? si si isty, ze OBD kontrolku nik z budika nevybral l ? benzin tam udajne je, ale ci aj pod tlakom ? pocujes bzucat cerpadlo ked otocis klucik do prvej polohy ? dalej, presiel si vsetky poistky a zbezne aj relatka pri baterke ? vyhod cievky so svieckami a kontroluj ci vsetkych 8 dava iskru. motor ti musi naskocit aj s odpojenou vahou aj lambda sondou. preskusaj tieto namety a ked nic, musis ist dalej - napr. snimac otacok na kluke atd atd. a hlavne si kup takyto kablik a druhy raz sa vyhnes zbytocnemu skusaniu na slepo : http://www.diytrade.com/china/pd/4779224/USB_KKL_VAG_COM_409_1_VAG_COM_Cable.html
20.45, 24. 7. 2012, odpovědětTo mi spravilo potom čo som nemal v aute den autobaterku.NIe nevybral ju nikto :) Inak dobrá poznámka či je pod tlakom benzín i keď čerpadlo jasne počuť.Tie relátka som nekukal,kedže neviem ako zistiť či je dobré alebo zlé... Skúšal som dávnejšie vymeniť váhu vzduchu čo som mal v rezerve a cez ňu som nevedel ani naštarovať auto...
21.44, 24. 7. 2012, odpovědětA imobilizer ok?? Koukni na relatka u baterky a dve by meli byt stejne jedno je od benzinu dalsi od klimy a posledni sahara zkuste od toho benzinu to relatko oddelat..
23.11, 24. 7. 2012, odpovědětImobilizer je v poriadku,žiadna kontrolka ktorá by nemala mi nesvieti na palubovke.Tie relátka som akurát pozeral vyzerajú byť ok,dal som od benzínu dolu ale aj tak nenaštartuje.Vytiahol som tú modrú hadičku na prívod benzínu,potočil klúčom a benzín stade nešiel von...Tipujem že niečo s Tým súvisiace bude.Kedže čerpadlo počujem,tak iné ma nič nenapadá čo može byť na chybe.......
14.05, 25. 7. 2012, odpovědětzkusl si ty relatka prohodit dve by meli byt stejne... taky jsem me takovy problem ze 145 a mas dost benalu v nadrzi ? a bylo to relatkem pokud cerpadlo huci tak by melo byt ok...
14.24, 25. 7. 2012, odpovědětjop myslim ze prvni z leva je od benalu a ten nejvetsi od sahary a koukni se ty cervene by meli byt stejne taky jsem to prehazoval a jeste rozdelaval a daval do polohy sepnuto....
15.13, 25. 7. 2012, odpovědětjj nekdy staci poradne dobit baterku a může to byt oka.... zitra napis jak se to zachovalo....
16.46, 25. 7. 2012, odpovědětNo a nič :( všetko ako predtým...žiadna zmena,ach jaj
11.24, 26. 7. 2012, odpovědětzkus vyzkouset vstriky jestli jde benal.... tak benal pujde tak vytahnout svicky vyzkouset jiskru... teplotni cidlo atd.....
13.55, 26. 7. 2012, odpovědětmusiš je odpojit a startovat a mely by pekne rozprasovat.... ale nevim jestli v tom nebude nejakej problem ....
14.09, 27. 7. 2012, odpovědětodpojit znamena vyskrutkovat von a pozriet, ako sa tvaria pri startovani.
20.09, 27. 7. 2012, odpovědětjebal by som cele relatka, napoj z baterky +12V na palivove cerpadlo v nadrzi a nalej tam benzin, potom si over ci v predu nieco je, ked su to ensni sviecky tak je to pica talianska.
22.04, 27. 7. 2012, odpovědět