Zdravím, potřeboval bych poradit jestli někdo neví, mám alfu 156 2.4 JTD SW a začala mi nějak ztrácet výkon, ale jezdit se s tím dalo. Po pár měsících jsem to hodil do servisu a tam mi zjistili, že hadice od turba je prasklá a EGR ventil je zadřený. Nechal jsem to teda vyměnit. Převzal jsem auto a jelo zase jako nový, další den jsem jel delší trasu a po ujiti cca 30km mi najednou úplně auto přestalo jet (sotva lezlo) mrknul jsem se na teplotu a byla 100stupňů, tak jsem zastavil a jelikož i na volnoběch teplota stále rostla tak jsem to raději vyplnul. Zjistil jsem, že nejede ani jeden větrák na chladiči. S autoelektrikářem jsem připojil větrák na tvrdo z baterie a motor se ochladil, ale vůbec netáhne a už je tak slabý, že se ani nerozjede. Je možné že by se motor při 100stupních zadřel? Dík za každou radu
20.54, 29. 7. 2012, odpovědětventilek na podtlak turba
21.50, 29. 7. 2012, odpovědětjezis maria kokot :) uz len egr by som kupoval novy. zajebal som to hnednech mi to nejebe nervy pciovina. seru sa tie alfy na picovinach jak take dosrane baby stare. mozno ke by sme sa vsetci vzdali ze zasobime srotoviska AL/Fe tak dostaneme nejake prispevky na zlavy fabii htp ? co vy na to ? :)
17.57, 4. 8. 2012, odpovědět