Čau chlapci, moje AR přestala startovat. Diagnostika píše"nízký tlak paliva" vůbec nevím co si pod tím mám představit. Mám JTD 85KW. Díky za rady
21.21, 1. 8. 2012, odpovědětpodla mna je zly snimac tlaku paliva nasrobovany dvoma srobami torx na boku vysokotlakoveho cerpadla.
21.40, 1. 8. 2012, odpovědětjo to jsem si taky myslel, koupil jsem nový origo Bosch a stale nestartuje. Podávací pumpa dáva 2,5Bar takže ok. dneska jsem skusil stříknout do sání ETER a chytla, jel jsem ji projet, žádná státa výkonu nebyla, ovšem po chcípnutí zase nic. :-(
21.45, 1. 8. 2012, odpovědětMôže byť pripchaté sitko na vonkajšom obale čerpadla nafty v nádrži.To bol presne môj prípad v r.2009.Žiadna diagnostika túto poruchu presne neodhalí. Stále bude písať len "nízky tlak paliva".Spravil som tam dieru(do obalu čerpadla) d=5mm a odvtedy je pokoj. Veď ďalej na tejto línii je ešte palivový filter.
23.46, 1. 8. 2012, odpověděttryskyfpyčy
10.05, 2. 8. 2012, odpovědětfiltr sem dal taky nový. Peter jak moc si si tím jistý??
10.34, 2. 8. 2012, odpovědětfiltr sem dal taky nový. Peter jak moc si si tím jistý??
10.35, 2. 8. 2012, odpovědětmne nestartoval 156 19/77 tak som isiel za tym ci podava naftu teda jak ide do trysiek tie segerky hodis do p a uvidis ci podava, ked nechce natocit a rele zhavenia je ok potom su to len trysky nie ? alebo urob diag cez fiatecscan ci nemas cam crank shaft senzory v pici, teda snimac vacky ktory je pri ozubenom kolesi vacky, alebo snimac kluky ktory je pod starterom. zda sa to ako peklo no zvyknes si toto nie je ziadny problem, uvidis. do servisu to nedavaj su to tupi kokoti.
11.23, 2. 8. 2012, odpovědětno když jsem ji kupoval tak týpek říkal že na jednom vstřiku je nižší tlak, tak to za studena huř startuje, ale do tedka to startovalo v poho, akorád v zimě byl trošku problém, tak na 2krát na 4krát. Takže to vidim na repase vstřiku :-( ještě perlička, včera se mi ještě rozsvítilo dobíjení, jako kdyby toho nebylo dost.... :-(
13.11, 2. 8. 2012, odpovědětdobrý, tak altík má prasklé tělo :-(
13.37, 2. 8. 2012, odpovědět