Čaute, mám takový mali problem z hodiny na hodinu mi z ničeho nic přestala startovat alfa, přesneji kdýž je chladný motor tak nastartuje ale hned zdechne, proste když nastartuju tak musim přišlapnout plyn a počkat par minut aby se motor zahřál.......dokud sa nezahřeje tak motor zdechava a jako kdyby šel na 3 valce. je vymenené čidlo teploty a lambda sonda a znova nastavenné rozvody......po vymene rozvodou prišlo male zlepšeni ale stejne to chcipa......mohol by mi nekdo poradit anebo mi poradit nejakeho experta v okoli žiliny anebo Ostravy. Moc dekuji.
10.42, 2. 8. 2012, odpovědětfiatecuscan je na toto odbornik.
11.26, 2. 8. 2012, odpovědětBohužel diagnostika nehlasi žadnou chybu, potřebuji nejakeho fachmana co se vi dopracovat k závade i bez diagnostiky, když diagnostika žadnou chybu nehlasi........muže byt odpalena část RJ co ma nastarosti automatický sitič ale nebudu kupovat novou RJ dokud si nejsem jistý.
12.01, 2. 8. 2012, odpovědětlambda by toto nedelala , vaha vzduchu taky ne,,,možna čidlo otaček...nebo neco tomu podobne.... strili to nebo neco ?
15.13, 2. 8. 2012, odpovědětčidlo otáček to určitě nebude,to nedrží volnoběh při teplém motoru.
20.55, 2. 8. 2012, odpovědětTo nestrili, ani nedimi, jede to normalne, vykon ma, spotreba priemerna, proste když vychladne motor tak nedrži volnobeh ale jenom volnobeh, když je studeny a nastartujem a hned vyrazim tak normalne jede ale nesmim vyradit rychlost aspon prvych par kilometru.......no je to otom že proste motor musi byt trocha zahraty jinak neudrží volnobech
22.04, 2. 8. 2012, odpovědětA ešte když startujem a nedržim plyn tak to chcipne , tak opakujem start aj 10x, na 10x naskoci ale vonobežne otačky sa tresou na nejakých 300 ot/min a pomalinký stoupajici teplotou motora stoupaji aj otačky motora, až na nejakých 900ot/min......motor sa ukludni a da sa vypnout a hned aj natočit bez problému
22.07, 2. 8. 2012, odpovědětahoj myslim ze je to skrtici klapkou skusil bych jinou + udelat zakladni nastaveni a melo by to chodit
16.56, 6. 8. 2012, odpovědětA myslis ze na skrtici klepu ma vliv teplota.
7.09, 9. 8. 2012, odpovědětzdravím, mám podobný problém. když je studená tak naskočí jakoby na 3 válce. Musím držet plyn pár vteřinek, než to zabere naplno a chvíli počkat. Pak teprve vyjet. Divný, za tepla s tím není problém. Díky za odbornou radu. Sám si neporadím asi.
23.47, 3. 9. 2012, odpovědětAhoj jari virjesil si nejako problem s tvojou alfou.
14.04, 29. 9. 2012, odpovědětAhoj jari virjesil si nejako problem s tvojou alfou.
17.03, 28. 9. 2012, odpovědětJá bych to napíchnul na diagnostiku
18.53, 28. 9. 2012, odpovědětBoha, to jsou odpovědi. to je tak jak jezdí malé děti starými auty. Takové odpovědi si strčte do pi*e! Píšu vám to za toho chudáka, co se tu ptal. Chuju, on psal, že na diagnostice to bylo!
15.26, 1. 10. 2012, odpovědět