cawte neviete mi poradiť čím to je ked naštartujem a prvý rzjazd sa dusí a cuká potom naberie druhý dych a ide normálne celý deň.Jedná sa o 156 2,0 TS.Hladám radu na túto chybu ale nik to naisto nevie,váha nová -lambda origo sviečky Denso,rozvody nové a nast. dobre,variator opr.
16.46, 2. 8. 2012, odpovědětMne to tiez roby kazde rano mi auto po starte cuka a akoby tam nebol bendzin ale po par metroch sa to spameta alebo ak necham auto po rannom starte trocha bezat na volnobeh tak 3 minutky a tak ide vsetko ok.Tiez neviem co to je?
7.15, 3. 8. 2012, odpověděttato sracka, total shit, tak skurveny. ja neviem co asi krokovy motorcek, skrtiaca klapka. naco si niekto aj kupi 2,0 najhorsi motor ts a este cpe do toho peniaze, spotrebu to ma 10l ked nie viac a sere sa to a nakoniec zadre. ani keby som bol drbnuty si myslim ze by som ts nechcel, jtd, jebe tomu debilovi ? ale len trochu. JTD ALT
8.21, 3. 8. 2012, odpovědětAsi tam bude nějaká souvislost s teplotou motoru. Řídící jednotka nejspíš dostává špatný hodnoty z teplotního čidla.
16.25, 3. 8. 2012, odpovědětMne to robi to iste mam vymeneni krokovy motorcek, vahu, rozvody, vodnu pumpu, lambdu. Všetko original.
11.52, 4. 8. 2012, odpovědětTo mi dělalo taky, ale pak jsem si pořídil Fábiu a klídek
12.06, 4. 8. 2012, odpovědětPrisiel som na jednu vec ze ked na rano viack krat otocim klucom bez nastartovania a potom startujem tak mi to nerobi asi bude chyba niekde tam. Chybná palivova pumpa? Skus aj ty a napis ako si dopadolé
9.52, 7. 8. 2012, odpovědět