Dobrý den mám problém když jedu s rozsvícenejma světlama a ujedu kousek párkrát zablikám doprava a zústanou mi svítit blinkri na pravé straně levá to nedělá. A když světla vypnu a půstím blikání doprava tak mi blikaji i všechny světla plůs přístrojovka se taktéž rozbliká do rytmu blinkrů.No a svítí m právě i blinkry doprava a když pak chci signalitovat do leva.Tak to nebliká ale svítí všechny blinkry. Nevíte čím to může být žárovky jsou ok. Nemáte někdo schéma elektro v čj?
20.29, 19. 8. 2012, odpovědětTak už to začala dělat i levá strana blinkrů tak že mi nebliká ani jeden prostě svítí ...
14.23, 20. 8. 2012, odpovědětodpoj baterku vytiahni vsetky relatka obrus nohy s pilnikom, potom rozober relatka rozjebes to to nevadi ale pozri ci nemas spinacie plochy zadymene... obrus aj to, a ked nepomoze tak vymen na vrakacoch ich je plna pica.
9.36, 21. 8. 2012, odpovědětNo dlouhosáhlím hledáním jsem zjistil zkrat ... ale je to divný že nevypadla 10A pojistka... Díky klucí za rady.
7.36, 27. 8. 2012, odpovědětdo pici porad by jste jen pichali to tady neni normalni clovek co veme voltmetr a bude merit je to tak tezke omfg
21.28, 29. 8. 2012, odpovědětAhoj,prosím o radu.Alfa 156 1.8 sw.přestali fungovat blinkry a zároveň stěrače,okna,klima,ventilátor...Výstražné fungují,světla svítí.pojistky jsem kontroloval a jsou dobré.Moc děkuji za radu
8.58, 7. 6. 2014, odpovědětZdarec, skuz zkontrolovat pojistky nad pojistkovkou, jsou tam další neoznačené. Je tam i pojistka (už netuším která) která je k jednotce která toto vše ovládá.
23.40, 7. 6. 2014, odpovědětAhoj, všechny pojistky jsem prošel a jsou v pohodě:-(
8.09, 8. 6. 2014, odpovědětRicharde,díky za radu!Měl jsi pravdu, opravdu to byla pojistka 7,5 která má na starost tohle vše.Když jsem jí kontroloval poprvé opticky vypadala v pohodě ale včera jsem si už myslel na nejhorší tak znova vše od začátku a přišel jsem na to že pojistka byla přerušena úplně jinde než na kontrolním zeslabení.Nejspíše vada materiálu;-) Uff,teda úleva!
12.19, 9. 6. 2014, odpovědětTo jsem rád že se závada našla:)
20.25, 9. 6. 2014, odpovědětAhoj, ted se mi stalo to samy, otevreny okna, ktery nejdou zavrit, svetla, blinkry, klima pryc a nemuzu odejit od auta, aby mi ho nekdo nevybral :D nevis co to je za cislo ty pojistky, at tu nejsem do rana? Dik, moc..
20.11, 12. 8. 2014, odpovědětdobrý den mám problém nebliká pravý zadní a levý přední žárovky v pořádku .
18.14, 14. 3. 2020, odpovědět