Nazdar chlapi ak by som chcel kupit alfu 156 tak aky motor je najlepsi s bendzinovych a aky s naftovych?Mam namysli,ktory s tychto motorov 1.6 TS, 1.8 TS ,1.9JTD 2.4 JTD,dik za pomoc.
7.47, 2. 9. 2012, odpovědětCo od toho auta ocakavas? Ak to chces na kludne presuvanie z A do B miesta, tak si to auto nekupuj. Zbytocne drahsi servis oproti konstrukcne jednoduchym autam. Ked chces aj ten podvozok vyuzit, tak z benzina 2,5 V6 a z nafty sa oplati 1.9 mjtd. Samozrejme, ked chces naftu na trosku lacnejsi servis, tak 1.9 jtd 85kw alebo 2.4jtd a dat to trochu chipnut. Samozrejme mozes ratat s novym zotrvakom a spojkou + 2.4ka ma retiazkove cerpadlo ktore sa zacne ozyvat po cca 250tis. km, cize uz realne kazde jedno, a napr trisky, tam kus za repas 80e.
9.20, 2. 9. 2012, odpovědětJa mam rad sportovu jazdu a stale som pokukoval po takejto 156 stke lebo su krasne hoci aj kazivejsie ako ostatne ale to patri k alfe.Ja som rozmyslal skor o bendzinovej alfine lebo nesom velmy zastancom nafty koli zime a tak podobne.Preto som sa pital na nazor,ze aky agregat lebo mam ponuku alfu 156 ts 106 kw rocnik 99 ma najazdene 196000 km a ma servisku a vyzera dobre.Ak ju chces vydiet ma ju clovek na bazos sk za 1700 eur s Bardejova,tmavomodra met.vyzera celkom dobre aj som sa uz nanej viezol a v pohode.tEN CLOVEK MI DAL NA ROZMISLENIE DO ZAJTRA.Tak co ty nato?
10.08, 2. 9. 2012, odpovědětCotipoviem... Je to taky zakladny motor... Pred kupou zober auto do servisu na kontrolu tlaku oleja, diagnostiku vahy vzduchu a lambdasondy. Ak toto bude ok, tak kludne kup.
19.42, 2. 9. 2012, odpovědětja ti na to len tolko ze 13 rocne auto by som nikdy nekupil ....ked si ho kupis potom aj ty budes vediet preco som to napisal :)
11.20, 2. 9. 2012, odpovědětpre zaciatok ti bude uplne postacovat 1,8 TS s tym, ze uz to asi viac nepredas. dolezity je celkovy momentalny stav a ci sa majitel o to nalezite staral.
15.41, 2. 9. 2012, odpovědět