ahoj, mám dotaz ohledně spojky na 1.9 JTD 81 kW, zda se dají zaměnit za sebe, nebo je to vždy s příslušným setrvákem, že valeo jen na Valeo setrvák a to samé s LuKem? Chci si totiž koupit novou spojku a nechci to nejprv rozebírat a zjišťovat, která tam je a pak teprv objednávat spojku, proto i tento dotaz. Díky za užitečné info.
13.42, 11. 9. 2012, odpovědětAhoj, no jestli se dají zaměnit ti jen tak nikdo neřekne ale měly by se dát zaměnit když už něco takovýdleho kupuješ tak se to většinou kupuje od jedný firmy ale se tomuhle předešlo.... Já osobně bych volil LuK jinak jestli chceš kupovat jen spojku tak je to jedno co tam je jestli Luk nebo Valeo, ale pokud máš najeto víc jak 120tisíc tak vyměň rovnou i setrvák ušetříš si práci za pár kilometrů znova
18.38, 11. 9. 2012, odpovědětKup spíš valeo, když koupíš luk bude dražší a stejne tam najdes po rozbalení made b valeo.
19.41, 11. 9. 2012, odpovědětak nemas nachipovane, kup podla ceny. spojkove sady su na 156 jtd vsetky rovnake, aj so zotrvakom.
20.51, 11. 9. 2012, odpovědětTak setrvák mám dle všeho v pořádku, a jelikož mám možnost koupit za dobrej peníz LuK, tak koupím ten. Mně šlo jen o to, že pokud by tam byl setrvák od LuKu, tak jestli se to dá kombinovat s valeo spojkou, pač se mi nechce rozdělávat auto a pak teprv objednávat spojku podle toho, co tam bude. Každopádně díky za rady.
8.15, 12. 9. 2012, odpovědět