Zdravim vsechny,popisu vam problem a kdyby by nekdo dokazal poradit,bych bych fakt moc vdecnej.Mam Alfu 156 1.9 jtd 2004 SW,byl jsem pryc a alfa dlouho stala.Ted kdyz jsem sni zacal jezdit,tak se my vyskytla takova zahada v rizeni.----Pri jizde,nejvice to dela na spatne silnici,volant mam rovne a kdyz chci zatocit,tak musim prekonat takovy odpor,nekdy je slabsi nekdy silnejsi,kdyz to prekonam,je se ok.Kdyz ten odpor citim tak staci jen trochu polevit v zataceni a opet zatocit a odpor je pryc.Kdyz jedu po krasne silnici,tak to udela nej nekdy,jakmile vjedu na kostky,citim to hodne casto.Nebo pokud drzim kola v zatoceni,tak to neudela.kontroloval jsem napravu a na nic jsem neprisel.Diky za kazdou radu
19.54, 12. 9. 2012, odpovědětPodle mne je řízení zavzdušněné.U některých aut stačí několikrát volně otáčet volantem od jednoho dorazu k druhému.Na dorazu cca5 vteřin setrvat.Zkontroluj si zda máš dost oleje v nádržce a zda někde neutíká.
12.27, 16. 9. 2012, odpovědětkapalinu jsem kontroloval a je ji tam dost,ale zda se my ze je nejaka takova vybledla,uz jsem objednanej na jeji vymenu.mel jsem auto zvedle a kdyz jsem hybal s volantem tak to nekterych mistech stracelo odpor a slo to uplne volne,kola se hybala,ze vule tam neni.melo by to mit prece furt stejny odpor.jeste jsem hybal s primo s kolem a bylo slyset divne bouchani a zblnkani kapaliny jako kdyz je tam vzduch
11.03, 17. 9. 2012, odpovědět