Mam černou alfu v sedanu a zatmavená okna, vypadá to luxusně jak prase ale policajti o mě jdou jak slepice po flusu :-D a když tam budu do předu davat tu jejich povolenou ktera ma propustnost 7O% tak to je nic nemáte nekdo zajímavej fígl co s tím? chtel bych aby do auta nebilo videt
21.15, 26. 9. 2012, odpovědět70 % a menej vidi aj slepy policajt. daj si tam dovnutra rolety :0) inac folie iba s papierom ATEST 8 SD, to asi vies. ale mate stastie, ze ich mate vobec povolene. my v bananistane nemozeme mat vpredu nic.
11.39, 27. 9. 2012, odpovědětmy vlastne taky ne :-D
13.27, 1. 10. 2012, odpovědětVe předu můžeš mít folie s propustností 70% a více. Dá se to obejít tak, že nalepíš tzv. střed 50% a seženeš si atesty s kartičkou. Vypíšeš ji a pokud tě nezastaví s měřákem, tak se můžeš akorát usmát a jet vesele dál.
17.06, 10. 12. 2012, odpovědětjá na zatmavení oken používám 100% tmavou a světlu nepropusnou tapetu. Zafolioval jsem si i čelní sklo je to paráda do auta ti nikdo nečumí. V případě zájmu mohu instalovat za cca 6000Kč. Je to supr věc i proti horku. A policajti ti můžou políbit prdel pokud nemají měrič propustnosti mám tam atest na 10% zatmavení!!!! A když tě stavějí večinou je nevidíš tak na ně sereš.
23.46, 10. 12. 2012, odpovědět