Čus lidi mám ar 156 2.4 JTD 110kw 2002 a chci se zeptat jestli někdo z vás nemá nějaký schéma nebo návod na výměnu klínáku pač sem to ještě nedělal a chci sse zeptat kde jsou jaké problémy na co si dát pozor atd:) díky moc:)
18.35, 4. 10. 2012, odpovědětNevím, jaký máš typ, ale já mám 156 V6 a já měnil vodící kladku, ale je to uplně v pohodě. Sundal jsem kolo, pak je tam plastový podběh, jen díl, aby si se k tmu dostal, doporučuju si nakreslit, jak ten řemen vede, jinak ti bude přebejvat a nebo chybět. Je tam napínací kladka, tu něčím povolíš do strany a řemen sundáš a pak nasadíš zpět. Nevím, jak to popsat lépe, zručný běžný alfácký uživatel to musí zvládnout lehce. Jak píšu, nevím, jaký máš typ, ale určitě to bude všude obdobný.
12.51, 6. 10. 2012, odpovědětJak spustit motor? už si někdy měnil třeba vrták se spuštěnou vrtačkou? ty si ze mě děláš legraci, žejo?
17.32, 7. 10. 2012, odpovědětNene, na to nešaháš vůbec. V tom podběhu je díl, který jenom odšroubuješ a tam se zjeví ty kladky. Já mám V6 a vím, že když jsme měnil ten drážkovej řemen, tak jsem si to blb nenakreslil a pak mi metr buď chyběl a nebo přebejval, takže lepší si to nakreslit, pokud nemáš fofopaměť. Já zase mám peklo se zadníma destičkama, resp. s pístkem
13.37, 8. 10. 2012, odpovědětJojo děkuju moc za pomoc určitě si to nakreslím :) a stím pístkem nebude lepší tam dát celej brzdič novej? než spravovat pístek?
11.45, 10. 10. 2012, odpovědětNo nemůžu ho zaboha zatlačit, zkoušel jsem zatlačit, pak jakoby šroubovat a nejde ani to ani to, tak už nevím. Koupil jsem destičky Brembo, super ceny na www.bzdy-cz.cz
22.41, 11. 10. 2012, odpovědět