Jak vyměním zadní destičky u 156? Předek je jasný, ale zadní? Musím povolit třmen oba šrouby a vyndat ven? co ale lanko ruční brzdy? bojím se, že pak nezamáčku pístek. U předního to je jasný, zamáčknu ho sikovkama, ale zadní taky tak půjdou? Jde mi o to, že když povolím ty dva šrouby a vyndám ten brzdič a nezamáčknu pístek, že už to nedám dohromady. U předních vyklopím, ale zadní mi nejdou do hlavy. Díky
12.55, 6. 10. 2012, odpovědětzadné musíš zatláčať a súčasne aj točiť z piestikom ale teraz neviem na ktorú stranu ja mám takú sadu na zatláčanie a ide to v pohode
12.59, 6. 10. 2012, odpovědětNo taky jsem se to tady už dohledal, ale nejde mi do hlavy, jak tlačit a točit, když se jednou stranou sikovek dotýkám pístku a točit těžko půjde. No chtěl jsem ušetřit za servis, ale asi to nechám na ně, než se s tim peklovat před barákem
14.28, 6. 10. 2012, odpovědětzo stolárskou zvierkou by to šlo ))
18.24, 6. 10. 2012, odpovědětPřesně tak se stolařskou svěrkou to jde stačí jen jednou nebo dvakrát mírně stáhnout potom si vem treba kleště na segrovky a toč jako by jsi šrouboval matici a zároveň tlač na ten pístek pokud to přestane zalézat (pístek) tak to opět stahni svěrkou a znovu šroubuj jsou na tom pístku taková dvě vybrání do kterých dáš ty kleště obě kola cca hodina práce.
12.02, 7. 10. 2012, odpovědět