Ahoj mám takový plroblém potřeboval bych vědět kde se nachází všechno co souvisí se světly rele,kostry atd.Pojistky mám všechny o.k ale začalo to tím že mi přestalo svítit zadní pravé světlo a pravá brzda!!Teď už mě nesvítí ani přední levá dálkovka a zadní mlhovky a žártovkama to není!!!jo a je mi divné že mi nesvítí chyba světel na palubce mám když tak 2.4 JTD 100kw Díky za rady!!
19.15, 21. 10. 2012, odpovědětskontroluj si kostru pri svetlach v zadu tam je to niekedy dodrbane a preto to nefunguje.Neni to v poistke ani v nicom inom len v kostre.Vyber krit zadneho svetla odpoj tu plastovu zapadku a kukni ci nemas ulomeny cierny alebo hnedy kablik.
9.17, 22. 10. 2012, odpovědětTakže menší pokrok v předu upadlej drát ale furt mi nesvítí zadní pravý obrys plus brzdovka a levá mlhovka! Už nevím co dál
18.13, 22. 10. 2012, odpovědětJo a nesvítí ani značka
19.11, 22. 10. 2012, odpovědětNapíchni to na diagnostiku!!!
14.49, 25. 10. 2012, odpovědětčaute v levem předním světle jak je parkovačka a dálové světlo, tak mi to přestalo svítit (pravá strana svítí normálně).vyměnila jsem obě žárovky ale pořád to nesvítí?pojistky jsou ok.jinak jak zapnu dálkové tak mi svítí jen na pravé straně a nesvítí mi ani kontrolka že mám zaple dalkové světla. díky moc. pište na v.dunovska1@seznam.cz
21.54, 19. 2. 2013, odpovědět