cus alfisti uz mam sice 3 156 ale ta treti ma velmi zajimavy problem!jde o vykonove diry!je to 103kw vim ze se tu o tom furt pise ale myslim ze mam trochu jiny problem!!prolezl jsem tu vsechny fora atd.a nic.nekdy jede uplne luxusne a pak treba pri dalsim rozjezdu jak kdybych nemel jeden valec a turbo.mam novou vahu bosch,vycistene vsechny snimace mam i fiat ecu scan kde neni po nacteni zadna chyba,egr je vycisten a zaslepen zkousel jsem tam dat i druhy.s regulaci na turbu lze hybat takze si nemyslim zeby byl problem v turbu!kdyz me to nekdy do te sedacky zatahne tak musi neco blbnout pokud by byl nekdo z ostravy a poradi mi vemu diagnostiku a prijedu kdekoliv nechci nic zadarmo
19.18, 22. 10. 2012, odpovědětjo jeste kdyz se treba rozjedu:vytocim trebado 3 tis. 1 pak 2 a pak zabrzdim tak mi nekdy spadne volnobehtak minilmlne o sto otacek a je to jak kdyby to chtelo chcipnout ale nechcipne nikdy a za 2 sekundy se vse ustali!!a jeste posledni vec kdyz jedu a auto mam dlouhodobe v tahu tak se mi zde jak kbydy na tom turbu kolisaly otacky proste takovy kolisavy zvuk(nedela to porad)!!tak a ted jsem zvedavy kdo bude takovy frajer a poradi mi budu jenom rad!!jsem fanda a proste na to chcu prijit!!
19.51, 22. 10. 2012, odpovědět