Dnes som potreboval predbehnút kamion a pri rýchlosti 80km/hod som podradil z 5 do 3 a z výfuku začalo dymiť ako z lokomotívy.Auto sa rozbiehalo len do 3000ot a potom už nechcelo zrýchlovať pokial som nepreradil na 4. Potom sa to zopakovalo, zase čierny dym a okolo 3500ot. stratilo tah. Váhu vzduchu mám vymenenú, egr zaslepený a turbo vyčistené. Čo to môže ešte robiť?
18.37, 7. 11. 2012, odpovědětasi ti praskla hadice od turba někde
18.41, 7. 11. 2012, odpovědětNad tým som už rozmýšlal, ale ked beží motor nepočuť žiadne syčanie a hadica sa náfukne. Ako nájdem tu prasklinu? Nemôže to robiť aj intercooler, je zasraný od oleja v spodnej polovici.
18.50, 7. 11. 2012, odpovědětalebo regulacia turba zaseknuta ak je to garret
19.38, 7. 11. 2012, odpovědětDneska mi urobilo presne to iste na 1.9jtd 103kw, dieru na hadici som nenasiel no ked som sa zapocuval, pocul som niekde jemne sycanie. Ako som tak pocuval, zistil som ze mam chytenu niektoru kladku na klinovom remeni - tak len dufam ze to nebude ta na alternatore alebo remenica..( sice som nemal tu cest ho na 156ke menit, no rozmontovat polovicu auta sa mi fakt nechce :D) Pred dvomi tyzdnami som do alfy pacol 900€ a ked to bude zase nieco vaznejsie tak ju asi rozpilim! .) Dnes som radsej vydymil polku Bratislavy a auto dal skontrolovat. Zajtra budem vediet co s tym je, tak dam vediet...
21.42, 7. 11. 2012, odpovědětco je to za kkkkkkkkkkkk co sa pyta na take primitivne veci ohladom jtd, kym sa ty tu popytas zatial by som mal hadice vonku a vyskusane druhe turbo. TS love ;)
19.11, 8. 11. 2012, odpovědět