Caute kluci, mám takovej problém a potřeboval bych radu jestly někdo nevíte co sítm. Dneska se mi stalo že mi nesvítí tlumený světla. Všechno ostatní svítí kromě mlhovky vzadu a tech tlumenejch. Prolezly sme s klukama z práce všechny pojistky a relé a nenašly nic co by nasvědčovalo že by to nemělo svítit. Měl sem rozdělanou přihrádku i pojistky. Napodlo nás že by to pak mohla bejt páčka přepínače světel nebo někde po cestě kabeláž. poradte
16.31, 13. 11. 2012, odpovědětserus vsetci mam taku otazku ze ako je to s prednymi svetlami. mam alfu 156 po facelifte 2004 a treba mi vymenit svetlo na soferovej strane lenze neviem ci svetla ktore su v anglii na predaj sa budu dat nastelovat na eu stranu?aby som neoslepoval.. http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO-156-03-06-BLACK-INNER-HEADLAMP-HEADLIGHT-PASSENGER-SIDE-LEFT-N-S-/330627898212?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cfaf55b64
8.51, 14. 11. 2012, odpovědětna tom odkaze je lacny cinsky smejd, druhovyroba. normalne si zozen jazdeny europsky original od Carella a vyhnes sa problemu s optikou a nastavovanim. urcite ti tu niekto preda z buracky :)
12.33, 14. 11. 2012, odpovědětale ked ja som v uk aj s autom takze nemam nejak moznost tu kupit z buracky a ked kupim tu z buracky tak neviem ci sa daju nastavit
14.45, 14. 11. 2012, odpovědětaha, tak to je ina vec. ak to potrebujes surne, kludne tam daj hociake, aj z e-bayu :) ale keby si tam zohnal z vrakoviska, tak vo vnutri je nalepka vyrobcu a podla toho hned vies, ci je to origo alebo tajvanska kopia
15.19, 14. 11. 2012, odpovědětto: peter no tak som vybral svetlo von a pozeram ziadna nalepka tam neni a znacka je DEPO to su origos?
17.03, 23. 11. 2012, odpovědětnie, depo je tajvan. ale tak v principe to nejak bude fungovat, tak si kludne zozen aj od depa. ked sa nebude dat dobre nastavit sklon, budes ich musiet niecim podlozit na uchytoch.
19.25, 23. 11. 2012, odpověděthttp://forum.alfa156.net/forum/forum_posts.asp?TID=9216&KW=headlight+adjustment
11.57, 24. 11. 2012, odpověděttakze uz viem preco mi svietili kurvy tak nizko aj ked boli na highest level :D lebo je to DEPO :D no nasiel som tu jedno na ebayi z LHD left hand drive.. a je vidiet aj rozdiel v cene tie tajwanske kokotiny stoja 54 nove!! a toto pouzivane origos 50 libier takze ktore zobrat? :D
13.29, 24. 11. 2012, odpovědětvezmi jazdeny original. prednu stranu trochu prelestis a bude ako nove. idealne ked bude aj s motorekom na naklapanie.
14.50, 24. 11. 2012, odpovědětto svetlo je od carrelo je aj s motorcekom.. otazka? to svetlo po zalozeni mi svieti o pol metra vyssie ako to prave svetlo(DEPO) :DDD ja som myslel ze som dal naopak H7 ale nie.. prave svetlo ma nastaveny motorcek na highest level..robi to ten fakt ze je to original?
8.28, 28. 11. 2012, odpověděttak este je tam nejaka manualna doregulacia na motorceku - plastovy kolik na 6-ku vnutorny sesthran. tym dostavis + - na vysku druheho svetla. avsak tu nastava ten problem, ze pokial sa s tym dho alebo nikdy nehybalo, tak s tym neotocis a zlomis to. cize treba najprv motorcek vykrutit z bajonetu a opatrne niecim vycvaknut gulicku plastoveho triahla. to ked sa ti podari, tak potom to mozes smelo postriekat olejom, chvilu nechat odlezat a rozhybat mechanizmus. ta plastova tycinka je velmi krehka, preto s tym opatrne.
10.55, 28. 11. 2012, odpověděthej nastavil som v pohodoe. to carrelo je nastavene na najnizsi level a to depo je nastavene na najvyssi level a je to na rovnako teraz :D
8.39, 11. 12. 2012, odpovědět